loader
bg-category
La Mer udgiver sin berømte fugtighedscreme - her er hvordan man får en

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Trendy hudplejeprodukter er nemme at få øje på - bare se efter en prangende Instagram-side eller en unik tusindårlig pink emballage. Imidlertid er alle disse trendy produkter tilbøjelige til at falde uden for mode snarest, og mens vi ser disse ting komme og gå, dør klassikerne aldrig - mest altid den ikoniske, Créme de la Mer.

Det meget populære produkt er et af de dyreste på markedet, detailhandel for 170 dollar pr. Ounce. På grund af dette høje prispunkt falder La Mer's cremede formel ofte langt uden for rækkevidde for dem af os med mindre end dybe lommer - indtil nu er det.

Du kan også lide: Amber Rose siger dette Drugstore Cult Classic Works ligesom La Mer

Som rapporteret af travlhed, La Mer er vært for en pop-up-butik i form af en kæmpe La Mer jar ikke mindre over hele landet, hvor forbrugerne kan prøve hver af deres fem fugtighedscreme: Crème de la Mer, Moisturizing Soft Cream, Moisturizing Soft Lotion , Moisturizing Matte Lotion og Moisturizing Cool Gel Cream. Efter at have testet hver formel får kunderne prøver af den creme, der appellerede til dem mest, så de endelig kan bringe dette luksusprodukt hjem med dem.

Pop-up'en, som i øjeblikket er i Californien, vil rejse gennem hele landet (steder TBD!) Og tilbyder også alle dem, der går ind i en chance for at lære om mærkeets proprietære "Miracle Broth", som er den ingrediens, der laver La Mer så vidunderligt, samt at give en chance for alle at vinde endnu mere Gratis La Mer gennem sjove spil.

Det er vigtigt at bemærke, at det allerede er muligt at få gratis prøver på La Mer-tællere, men der er en stor forskel mellem disse prøver og dem, der tilbydes på denne pop-up. Mest specielt er de udleverede prøver meget større på denne pop-up end i butikken-5ML for at være præcise. Ved modtagelsen af ​​en prøve får kunderne også et særligt kort, der leder dem tilbage til en La Mer-butik for en lysende øjenservice, hvilket indebærer en særlig øjenmaske, der ikke er tilgængelig til salg eller endda prøveudtagning ved tællere.

Så for at få et heads up på de kommende La Mer pop-up steder, mærket foreslår at følge sine Instagram og Facebook konti. Så se La Mer's sociale medier som en hawk til indersiden, når gratis prøver bliver ledt til en by i nærheden af ​​dig - det er det værd, lover vi.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære