loader
bg-category
10 virkelig skræmmende ingredienser, der kunne være i dine vitaminer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mange mennesker tager vitaminer, og der har været mange nyheder, der rammer bølgerne for nylig, hvor nogle mennesker undrer sig: "Hvad er der i disse ting?"

Katerina Schneider, grundlægger / administrerende direktør for Ritual, er snart at starte "vitaminrevolution" på en mission for at ændre det (hjemmesiden tager forbehold nu og planlægger at starte senere i efteråret). Hendes lyspære idé: Lav et vitamin, der eliminerer alle de unødvendige ingredienser og giver kun det, vi har brug for, samtidig med at forbrugerne får alle de undersøgelser af, hvilken type vitamin der gør. I en nøddeskal skal du være ren og gennemsigtig.

Du vil måske også syntes om: Du kan spise arsen og ikke engang kende det

"Der er underlige ingredienser i nogle vitaminer, som du sandsynligvis ikke ville indtage i din mad eller endda lægge på din krop," siger Schneider. Endnu skræmmende? Hun siger, at en ud af to amerikanere tager et vitamin / supplement dagligt, og alligevel indeholder 90 procent af vitaminerne et eller flere af følgende ingredienser:

Petroleum biprodukter (kilde til de fleste vitaminer)

Koldeltærderivater (mellemprodukter i vitaminproduktion)

Polyethylenglycol (industriel frostvæske)

Titandioxid (ufordøjeligt farvestof)

Mineralolie (forårsager mangel på vitamin)

Carrageenan (gastrointestinal inflammation)

Parabener (hormonforstyrrelser)

Ionbytterharpikser (plast)

Gelatine (kohud og knogler)

Kunstige farvestoffer (kræftfremkaldende stoffer)

Så hvad er der nogen at gøre, der stadig er ivrige efter at tage vitaminer, men ønsker at holde sig væk fra alt dette mindre end tiltalende liste? Schneider siger, at en god start er at søge veganvenlig, allergenfri og ikke-GMO, hvor det er relevant. "Kend din kilde og lær, hvilke former der skal kigge efter. Mange vitamin mærker bruger den billigste form for hver næringsstof, der ikke gør meget godt i kroppen, og kan faktisk være skadeligt. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære