loader
bg-category
Hvorfor snakker alle pludselig om denne blå latte?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sund drikke er en af ​​årets største tendenser. Vi har set alt fra Starbucks Pink Drink til matcha green tea lattes og endda gurkemejer concoctions dukker op i kaffebarer overalt. Men den seneste opskrift er en du bør helt sikkert tage mærke til: blå alger lattes.

Så hvad gør denne sådan så speciel, især da der ikke er nogen koffein i det hele? Det er snoet med blå algerpulver (relateret til spirulina-familien), som er stødt af kraftfulde antioxidanter og næringsstoffer, der indeholder antiinflammatoriske og helbredende egenskaber.

En café i Melbourne, Australien kaldet Matcha Mylkbar, mønter den nye blå drikke "smurf latte" takket være dens farve, og opskriften indeholder en blanding af skummende kokosmælk, agave, citron, ingefær og blå algerpulver. Nogle siger, at det har en stærk eftersmag og tager lidt at blive vant til på trods af dens udseende i bomuldsartiket, men med de sundhedsmæssige fordele, der følger med at drikke de farverige ting, hvorfor ikke prøve det?

Vores nyeste opfindelse - smurf latte får så meget opmærksomhed. Det er klart ikke en genert smurf! Lavet med alger - den mest næringsstoffer tætte mad i hele verden, ifølge nogle! Bare rolig, det smager så godt som det ser ud - intet som havvand eller alger faktisk 😍😍 tak @hhmxxm_cc for at blive med i det sjove!

Et billede indsendt af M A T C H A / M M Y L K B A R (@matcha_mylkbar) på

Og hvis du ikke planlægger at være i landet nede inden for enhver tid, er den næste bedste måde at komme på blue alga bandwagon på med Blue Majik, som giver en næsten uhyggelig sundhedsfremmende effekt. Blue Majik består primært af phycocyanin, en stærk antioxidant, der kan standse frie radikale skader, og findes hos mange sundhedsfødevarer og supplerende butikker i kapsel og pulverform (der er endda vand og juice fremstillet med det som set nedenfor) og wellness guruer gør nu det til en del af deres daglige vitaminregime.

Tilføj lidt magi til din mandag blues! ☄✨👌☀️🌴 blue majik powder @ e3live 👉combats betændelse, understøtter et stærkt immunsystem og kampe mod frie radikaler. 💪🙌👊⚡️✌️out #mondayblues #goodvibesonly #bye #jugofresh #drinkmadjuice #bluemajik

Et billede indsendt af jugofresh (@jugofresh) på

Få fristet. #holywater #Saturday pic.twitter.com/pVJf2F459Z

- Juice Generation (@JuiceGeneration) 9. juli 2016

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære