loader
bg-category
Iggy Azalea Credits Denne kosmetiske procedure for hendes glødende sommer hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Iggy Azalea er ikke fremmed for kosmetiske procedurer. Den 26-årige rapper har allerede kørt til et næsejob og brystforstørrelse, men i modsætning til andre berømtheder, der klart har fået noget arbejde, har hun ikke noget problem med at vælge, at hun skal gennemgå plastikkirurgi.

Du kan også lide: Iggy Azalea Gets Candid om plastikkirurgi

Fangt med @DrGhavami i dag !!!! Incase du var nysgerrig ... 1. han er hilarisk 2. Han er min græske yoghurt soul mate 3. Han er grunden til, at jeg har fabelagtigt skøre bryster ... (LOL) OGSÅ gør han nu PRP hudbehandlinger, som nu er tilfældet hvorfor jeg stoppede forbi. Sommeren er her og du # CantFakeGoodSkin 😝😝😝 💅💅💅 #drghavami

Et billede indsendt af Iggy Azalea (@thenewclassic) på

I et Instagram-indlæg præsenterer hun sin plastikkirurg Beverly Hills, Dr. Ashkan Ghavami, fordi hun har "fabelagtige, prægtige bryster." Aussie rapperen indrømmer også at vende tilbage til kirurgen for at gennemgå hudbehandlinger, der hjælper hende med at opretholde en sund udseende hud om sommeren. "Han gør PRP hudbehandlinger nu, hvilket er årsagen til, at jeg stoppede forbi. Sommeren er her, og du #CantFakeGoodSkin, "skrev Azalea.

Du kan også lide: Hvorfor vil ingen i Hollywood indrømme at have kirurgi?

??

Et billede indsendt af Iggy Azalea (@thenewclassic) på

Du kan muligvis huske blodplade-rich plasma (PRP) terapi som vampyr ansigtsbehandling, som Kim Kardashian lavede berømt for et par år siden. Nu, at PRP-behandling er mere almindelig, er den mindre kendt for sin skræmmende moniker og mere kendt for sine hudforyngende fordele. Den noninvasive procedure involverer at bruge en patients eget blod og sætte det i en centrifuge for at isolere blodplader, som indeholder naturlige vækstfaktorer, som derefter injiceres tilbage i huden. PRP-terapi kan udføres i kombination med dermal fyldstoffer eller mikronedling, hvilket forbedrer hudens absorption af vækstfaktorerne. Fordelene ved PRP-terapi omfatter forbedret hudtone og tekstur, øget kollagenproduktion, genoprettet volumen og reduktion af fine linjer og rynker. Fra udseendet af det gør PRP underværker for Iggys sommerhud.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer