loader
bg-category
Hvorfor din acne bliver så meget værre om sommeren

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Tænk, at sommersolen er god til din hud? Gæt igen. Når sommervarmen er i fuld effekt, kan du mærke til nogle få ændringer i din hud, der ikke altid er til det bedre.

Se, med varmt vejr kommer, normalt, breakouts. Som Willowbrook, IL, fortæller dermatologen Jessie Cheung, MD, at akne kan blusse med varmt, dårligt vejr. "Vi sveder for at køle af, men irriterende som snavs, støv og olie holder fast i sveden og kan forårsage tilstoppede porer." Fordi bakterierne, der forårsager acne, elsker et superfedtigt miljø, som svedig hud, skaber olien på huden i kombination med bakterier Den perfekte opskrift på en bums.

Stigningen i temperaturer forårsager mere end normale mængder olie, der skal fremstilles af huden. Når den olie bliver anbragt i porerne og er forbundet med snavs, solcreme og bakterier, har du den perfekte yngleplads til en bums.

Som om varmen alene ikke var nok til at forårsage breakouts i løbet af sommeren, hvis du lægger op på sukkerbelagte drikkevarer og madvarer, som margaritas og øl, kan du vække kviser og ikke engang indse det. "Sukkerholdige, højglykæmiske fødevarer er proinflammatoriske, hvilket vil føre til olieproduktion," siger Dr. Cheung.

Men ikke alle bryder ud i løbet af sommeren. "Vi har tendens til at se det mere med gymnasier og college atleter, der blusser op om sommeren. De sveder uden for deres solstik og de rammes af den dobbelte whammy af tilstoppede porer fra sved, olie og UV-induceret hudbetændelse, som alle forårsager acne, "forklarer Dr. Cheung. Men hvis din hud er naturligt olieagtig, og du kæmper med en fedtet hudflade året rundt, er chancerne for, at din hud blusser op i løbet af sommeren.

Så hvordan kan du holde din hudfarve klar i sommer? Let. Skift din hudpleje rutine ved at bytte tunge produkter til lyse, åndbare. "Medtag en oliefri fugtighedscreme, let peeling og topiske antioxidanter i hvad du bruger på din hud hver dag. En god fysisk sunblock og makeup, der indeholder zink, er også nyttigt for acne hud, "siger Dr. Cheung.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer