loader
bg-category
Disse Colorful Jelly Highlighters vil gøre dig til en glansende gudinde

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lad os bare komme til punktet:Hvis du er fan af pastel-, regnbue- eller holografiske highlighters og gerne leger med forskellige formler for at lagre din glød, vil du gerne prøve disse skinnende, langvarige geléunderværker.

Hvis du vil vide mere:Hver gang jeg bruger highlighter, er der et bestemt område i mit ansigt, lige under mine øjne, men stadig højt op på mine kinder, at det ligegyldigt hvor svært jeg forsøger, ender jeg med at få produkt der. Problemet med at have skinne i denne zone er, at jeg ender med at se olieagtig eller skinnende ud, og det er ikke den slags "se det fra det ydre rum" slags skinne, jeg vil have. Jeg hader, når min highlighter rejser til den uønskede zone, og jeg ender med at se mere svedig og mindre forgyldt.

Et indlæg deles af Nuest Cosmetics (@nuestcosmetics) på

Hvad jeg kan lide så meget om Nuest Magical Jelly Highlighters ($ 28), ud over de mange tilgængelige farver (nuancer Ruby Kiss, Gold Rush, Twinkle Star, Pink Luster og Mettalic Bronze) er den præcise anvendelse, du kan opnå med den tynde gelatinøse væske. Skinneren og glansen er koncentreret nok til at et eller to lag kan gå langt, men du er tilbage med mere glimmer end glitter, og heldigvis forbliver det lagt og glider eller falmer ikke. Når du begynder at fremhæve det, er det svært at stoppe. Jeg bruger det under mine øjenbryn, min Cupids bue, højt op på mine kindben og på mine skuldre og ben til den ekstra himmelske glød.

Fordi den hurtigtørrende formel er så let (de er vandbaserede, så de føler sig mindre hoppende og cremet end Farsali's Jelly Beam highlighter), er det nemt at skubbe på og få en god farveudbetaling, der er subtil men buildable, og aldrig klæbrig eller goopy. Hvis du elsker at fange lyset på dine kindben for at afsløre en holografisk glans eller et rødt, lyserødt, bronze eller gyldent glimmer, vil du gerne tilføje disse små geléer til dit ansigt og legems glødesamling.

Et indlæg deles af Nuest Cosmetics (@nuestcosmetics) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer