loader
bg-category
Sådan får du mere fulde læber

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ønsker du at opnå fladere og fyldigere læber på få minutter uden hjælp af en nål eller prikken, og nogle gange smertefulde, læbepumpere? Det er nemmere end du tror: Hemmeligheden er at lege med lys og skygge for at forme dine læber. Her er hvordan:

1. Exfoliate: Start med at exfoliere dine læber for at smøre alle de døde hudceller op på overfladen. Dette vil skabe en meget blød, jævn og jævn overflade. Påfør derefter et lag læbebalsam for at fodre læberne.

2. Slet læbe linjen: Påfør lygter hele lippelinjen og smør det både opad og ind i læberne. Dette vil både slette din naturlige læbestift og tilføje noget lys (som hjælper med at give illusionen af ​​fyldigere læber) omkring det også.

3. Tegn en ny læbe linje: Ved hjælp af en læbeforing, der passer til dine læbers farve, tegner du en ny læbeoversigt lige over din naturlige. Don overdriver ikke og tegner det for langt væk fra det, eller det ser bare falsk og unaturlig ud. Anvend derefter den samme nuance over læberne.

4. Tilføj nogle farver: det er endelig tid til at tilføje nogle farver og svejs på din yndlingslipglans. Alternativt kan du anvende læbestift og dab et strejf af lipgloss lige i midten af ​​din pout for at fange lyset. Husk også, at lyslæbefarver hjælper med at gøre læberne større, mens mørke nuancer har den modsatte virkning og får dem til at se mindre ud.

5. Fremhæv: dette trin er valgfrit, men jeg anbefaler det stadig, da det giver et godt finish til udseendet. Bare tag din favorit flydende highlighter og anvend bare et lille beløb på din cupidens bue. Dette også vil fange lyset og give udseendet af plumper læber.

Har du flere tips til, hvordan du opnår fyldigere og mere bløde læber? Del dem i kommentarerne!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer