loader
bg-category
Kan Yoso Pro øge effektiviteten af ​​din hudpleje rutine?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Teknologi og jeg har aldrig fået det godt sammen.

Jeg tror det er derfor, jeg har aldrig spillet med mange hudpleje gadgets. Det er så svært at vide, om de rent faktisk gør noget godt for din hud, eller hvis det er alt pseudovidenskab og falsk nonsens.

Men Foreo Luna Play gjorde noget rigtigt, fordi det blev mig afhængigt, og jeg bygger nu en lille samling. Den næste gadget, der fik et sted i det? Yoso Pro.

Hvad Heck er Yoso Pro?

Glad du spurgte. Yoso Pro er en hudpleje gadget designet af japansk mærke Maxell.

Det ligner en lille rensebørste, men gør en hel del meget mere. Dybest set er det bruger negative og positive ioner til at trække urenheder ud af porerne og skubbe din fugtighedscreme ind i de dybeste lag i din hudpleje rutine.

Yoso Pro har tre tilstande:

  • Rens: det bruger en positiv ionladning til at trække snavs og andre urenheder ud i dybden i huden og rense det bedre, end din rengøringsmiddel alene gør.
  • moisturize: det bruger en negativ ladning for at hjælpe din fugtighedscreme trænge ind i huden, så det fungerer bedre og hurtigere.
  • Boost: de fine vibrationer og forsigtig rotation af elektrolodepolariteten øger effekten af ​​dine ansigtslotioner og arkmasker.

Det er det, mærket siger. Vi vil se om det er sandt om et øjeblik (vi tror ikke på ting uden at teste dem først her - vi er skeptiske sådan).

Åh, jeg var næsten ved at glemme. Yoso Pro har også tre intensitetsindstillinger: lav, medium og høj. Start med den laveste indstilling. Hvis din hud ikke klager, kan du altid gå højere senere.

Hvad siger videnskaben om Yoso Pro?

Det er her, hvor tingene bliver komplicerede. Eller for simpelt, afhængigt af hvordan du ser på det.

Der er ikke rigtig meget i den videnskabelige litteratur, der kan fortælle os, hvor godt Yoso Pro fungerer.

Vi ved, at negative ioner ikke kan rense huden, men Yoso bruger positive ioner til det, så det er ikke meget hjælp her.

Vi ved også, at ioner, der er den rigtige størrelse og har den rigtige opløselighed og ladning, kan trænge ind i huden, men det er svært at vide, om de ioner, som Yoso udstråler opfylder alle disse kriterier. * Suk *

Jeg ved, denne gang er videnskaben ikke særlig hjælpsom. Vi bliver nødt til at gøre tingene på den gamle, hårdere måde: sæt det på prøve.

Her er min personlige erfaring med Yoso Pro:

Kan Yoso Pro Really Rens huden bedre end din regelmæssige Cleanser?

Ok, det er lidt misvisende. Yoso Pro er ikke ligefrem en rensemiddel.

Nej, du bruger det med toneren til at fjerne snavs, der er efterladt efter rensning. Men jeg bruger ikke en toner. Så jeg prøvede det med micellært vand i stedet.

Sådan fungerer det: Jeg suger en bomuldsstykke i micellært vand, holder det i hovedet på Yoso Pro (det kommer med to ringe, der gør det meget nemt) og masser det forsigtigt i min hud i op til 5 minutter.

Ja, denne ting gør din hudpleje rutine længere, så det er ikke for doven. Men betaler dette hårde arbejde sig?

Det var lidt underligt at massere enheden på min hud, men når jeg blev vant til det, var det faktisk ganske behageligt. Og når jeg tog af bomuldsstykket, kunne jeg se det var ret beskidt faktisk!

Jeg kan ikke fortælle om det tegnede urenheder ud af mine porer (selv om jeg ikke har haft en breakout på lang tid), men det hjælper helt sikkert med at rense huden hele vejen igennem.

Det virker bedre end micellar vand alene, det er helt sikkert.

Hvor godt virker Yoso Pro Moisturize Skin?

Denne gang kan du sætte din fugtighedscreme direkte på titaniumhovedet på enheden. Det er meget blidt på huden og trækker heller ikke irritere det.

Igen kan du bruge det op til 5 minutter. Yoso anbefaler ikke at bruge enheden i mere end 15 minutter om dagen, hvorfor det er derfor, at hver enkelt tilstand slukker for sig selv efter 5 minutter. På den måde kan du ikke overdrive det.

Igen kan jeg ikke fortælle sikkert, om det hjælper min fugtighedscreme bedre trænge ind i min hud. Det er ikke som jeg kan se, at det sker (selv om det ville være ret en sej supermagt at have).

Men jeg kan fortælle dig det her. Efter at have brugt denne enhed i et par uger nu, begynder jeg at se en ændring. Min hud er klarere, lysere og blødere.

Gør det, hvad du vil.

Kan Yoso Pro øge din hudpleje rutine?

Denne sidste tilstand kan bruges direkte oven på din fugtighedscreme eller arkmaske. Du behøver ikke at tilføje noget til hovedet denne gang.

Princippet er det samme: det hjælper dine hudplejeprodukter bedre at blive absorberet af huden, hvilket maksimerer deres effektivitet.

Forskellen er, at dette er en tilstand, du kun vil bruge en gang imellem. Jeg gør det ikke mere end en gang om ugen.

Igen er det svært at fortælle, hvilken forskel det gør, men det ser ud til at gøre en. Som jeg allerede har sagt, min hud har kigget bedre på det seneste så jeg er meget tilfreds med det.

Åh, forresten, forvent ikke at rydde dine bumser, gøre dine rynker forsvinde eller noget lignende. Det kan ikke gøre noget af de ting.

Så skal du investere i Yoso Pro?

Jeg kan ikke træffe denne beslutning for dig, undskyld.

Jeg kan kun fortælle dig, at min erfaring med den er positiv, og jeg ser en lille forskel. Min hud er lysere og blødere og ser bare sundere ud.

Men det er noget, du skal bruge hver dag, hvis du vil se konsekvente resultater.Sikker på, at boost-modus kun er til særlige lejligheder, men du skal virkelig bruge de andre indstillinger ofte, eller en forbedring, du får, vil snart forsvinde.

Jeg ved også, at manglende videnskabeligt bevis helt vil være en aftale for nogle af jer (det er derfor, jeg giver det ikke en højere rating). Hvis jeg kan finde mere information om, hvordan positive og negative ioner påvirker huden, vil jeg helt sikkert opdatere dette indlæg.

Så, vil jeg fortsætte med at bruge det? Til fugtgivende, sikker. Til rensning? Jeg foretrækker stadig min Foreo Luna Play. Undskyld, Yoso!

BUNDLINJENFordele: Multitasking, kan rense, fugt og øge; Hjælper med at rense og fugtige huden, hvilket øger effektiviteten af ​​din hudpleje rutine; Gør huden blødere og lysere med regelmæssig brug; Tre intensitetsniveauer at vælge imellem; Titanium hoved er blid og irriterer ikke huden.

Ulemper: Manglende videnskabeligt bevis for at sikkerhedskopiere sine krav Kan gøre din hudpleje rutine op til 15 minutter længere.

Resumé: Yoso Pro hjælper med at øge effektiviteten af ​​dit rengøringsmiddel, fugtighedscreme og arkmasker, hvilket gør din hud blødere og lysere. Men det kan gøre din hudpleje rutine længere.

Pris og ledighed: £ 144.99 ved Feel Unique

Bedømmelse: 3.5/5

PR Prøve. Affiliate link.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære