loader
bg-category
Dette er den nyeste måde at få en Vampire Facial på

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Der har været meget buzz om vampyrets ansigtsbehandling lige siden det blev populært af Kim Kardashian. Traditionelt er vampyrets ansigtsbehandling, når en blodpladerrig plasma (PRP) behandling kombineres med mikronedling. De mikroskopiske huller, der er skabt i ansigtet af micronedling, hjælper med at levere fordelene ved PRP, som er afledt af patientens eget blod. Det anses generelt for at være en meget effektiv behandling med hensyn til cellulær foryngelse.

Nu kan der dog være en endnu bedre måde at få fordelene ved PRP. Det hedder Vampire Viva-behandlingen, og det lyder ekstremt spændende. "Vampire Viva er en novelt proprietær tilgang, vi udviklede her på ENHANCE Aesthetic Arts, der fusionerer den nye generation af genoplivende teknologi med de uovertrufne fordele ved blodplade-rige plasma", siger New York Oculoplastic Surgeon Irene Gladstein, MD. "Mens micronedling i forbindelse med anvendelse af PRP har vist sig at være vellykket i fortiden, har vi gået et skridt videre og tilføjet kollagenstimulerende radiofrekvensbølger til helbredende kraften af ​​PRP eller" flydende guld ", og dermed løftes resultaterne til et dramatisk nyt niveau. "

Vi ❤️ smukke hud !!! 👍👍👍 Vi er vanvittige over Vampire Viva - en kraftfuld kombination af radiofrekvens resurfacing og PRP (blodplade-rige plasma), der reducerer tegn på acneærring (hoi!), Krymper porerne og skaber en smuk ungdommelig glød. Gendannelse er ubesværet På grund af fantastiske præparater af PRP og hud er strammere og superglat på grund af kollagenstimulerende egenskaber hos Venus Viva 😀😀😀 Hold resultaterne ved vores brugerdefinerede protokoller til hudpleje fra @skinbyenhance 😍😍😍 # irenegladsteinmdfacs #skincare #acne #pores #skincare # acnescars #laser #beforeandafter #plasticsurgery #amazing #smooth #naturalbeauty #stemcell #prp #vampirefacial #viva #venusconcept @venusconcept @venusviva #nyc #brooklyn #gramercypark #medspa

Et billede indsendt af ENHANCEAestheticArts (@enhanceaestheticarts) på

Hvis du spekulerer på, hvad disse resultater er, siger Dr. Gladstein, at Vampire Viva-patienter kan se frem til en bred vifte af fordele som formindskede porer, acne ar og fine linjer. Hvad angår hvordan det rent faktisk virker, forklarer Dr. Gladstein to-trins-processen: "Det første skridt indebærer oprettelse af mikrokanaler på overfladen af ​​huden og afsendelse af højt fokuseret RF-energi ned ad disse kanaler. Ved at gøre det udløser vi kroppens helbredende reaktion og muliggør hurtig produktion af kollagen og elastin. Det andet trin indebærer anvendelse af PRP umiddelbart efter behandlingen. Denne del af proceduren tjener som et middel til at levere et seriøst boost i foryngelsesfordele i de langt dybere lag af huden. " Samlet set er det ligner det traditionelle vampyr ansigt, men med det ekstra trin af radiofrekvensbølger.

Vi talte også til dermatologen i New York, Sapna Westley, MD, for at få hende til at tage Vampire Viva-behandlingen. "Ved hjælp af mikronedler kan RF-teknologien trænge dybere ind i dermis, som kan hjælpe med at ombygge kollagen," siger Dr. Westley. "Jeg tror, ​​at denne kombination af begge procedurer kan være komplementær-RF arbejder på det dybere kollagen og PRP adresserer de mere overfladiske rynker og tekstmæssige ændringer."

Spurgt, om der er nogen ulempe ved denne behandling, erkendte Dr. Westley, at det er en forholdsvis ny tilgang. "Det eneste princip er, at dette ikke er en standardprocedure, så undersøgelser skal gøres for at vurdere effektiviteten af ​​denne kombination. Også om denne procedure kan tilpasses til den, der ønsker mere dybere stramning eller omvendt, skal testes."

Samlet set virker Vampire Viva-behandlingen som en lovende ny måde at få fordelene ved PRP leveret til din hud. Dr. Gladstein siger, at de ser de bedste resultater med patienter, der har meget acneår og store porer. "Huden føles som babyens," tilføjer hun. "Vækstfaktorerne i og overordnede stimulerende kvaliteter af PRP i kombination med nanofractional resurfacing modalitet synes at gøre det trick." Så hvis du leder efter en måde at mindske porer, ar eller fine linjer på, er det en behandling, du måske vil huske på.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære