loader
bg-category
NeNe Leakes debuterer en ny næse

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Leder ud på en sen stearinlys tændt strand dato wit min hendes husbond i aften! At få sin fars dag weekend startet! Jeg gjorde min egen makeup, næste gang jeg vil stikke mine ører og få nogle flere tænder

Et billede indsendt af NeNe Leakes (@neneleakes) på

Medmindre du helt har svoret at se fjernsyn i det hele taget, er chancerne på et tidspunkt du stoppet for at fange et par minutter af nogen af The Real Housewives franchise-serie, hvis ikke indstillet til at se din yndlingsby på en ugentlig basis. Kendt for deres katfights og over-the-top udgiftsvaner, uanset hvilken by de bor i, kvinderne i The Real Housewives er lige så anerkendte for al den operation, de har. Og de fleste af dem skammer ikke over for at indrømme det.

Sag i punkt: NeNe Leakes, 48, der stammer i Atlanta version af showet. Ikke en til at vende sig væk fra sin evigt foranderlige transformation, Leakes, der først havde sin næse udført i 2010 for at tynde hendes næsebor, erkendte i sidste uge at have en sekundær procedure. På Se hvad der sker Live, forklarer hun at være vært for Andy Cohen, at hun gennemgik operationen (kun 13 dage før) på grund af medicinske grunde og sagde, at brusk voksede i næsen og næsespidsen rørte på toppen af ​​hendes læbe, da hun smilede.

Hun fortsatte med at sige, at hun aldrig skjuler det faktum, at hun har haft kirurgi. "Jeg holder det altid meget, meget rigtigt. Jeg ville aldrig bare gøre min næse med det formål at gøre min næse. Sidste gang jeg gjorde min næse var det fordi jeg ikke elskede min næse og jeg ville gøre min næse for at gøre det smukkere for mig selv. Jeg fik min næse færdig, fordi jeg kunne, og jeg ville få det gjort igen, hvis jeg ville. "

Leakes har også gået på pladen, der siger, at hun har haft en brystforstørrelse, brystløft og fedtsugning i fortiden også.

Kudos til dig, nej, for at være så ægte og åben om plastikkirurgi. Og til trods for hvilke meninger folk har (hun sagde, at hun fik mange kommentarer om hendes nye næse på sociale medier), synes vi det er fantastisk, at du ikke skammer dig over at gøre dig selv en smukkere version af dig.

Få adgang til Hollywood Live

Et billede indsendt af NeNe Leakes (@neneleakes) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer