loader
bg-category
4 ting, der kan gøre eller bryde, hvor godt du helbreder efter kirurgi

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når det kommer til kosmetiske procedurer, vil de fleste komme ud som naturlige og uberørte som muligt. Der lægges stor vægt på den egentlige procedure, men helingsprocessen er lige så vigtig for at få et fejlfri udseende. Det tager jo ikke væk fra skønheden i en brystforstørrelse eller mavesæk som tykke, mørke ar.

Der er mange faktorer, der bidrager til udseendet af dit ar, og den gode nyhed er, meget af det er under din kontrol. Vi talte med Beverly Hills plastikkirurger John Layke, DO og Payman Danielpour, MD, for at få de vigtigste oplysninger, som du behøver at vide for at sikre, at dine snit heler smukt.

Spænding er den største faktor

"Spænding er den vigtigste faktor i sårheling," siger Dr. Danielpour. "Inskæringer, der er under meget spænding, har større chance for at udvide sig og dermed helbrede med et dårligere æstetisk resultat. Derfor placerer vi snit i områder med den mindste spænding, når vi vælger incisional-indstillinger. Det er meget simpelt: Jo mere spændingen indsnittet har, desto større chance er det, at det vil splitte fra hinanden og derfor udvide og helbrede med et hypertrofisk (hævet) ar, som er æstetisk ubehageligt. Dette er især vigtigt i de tidlige faser af sårheling, og hvis det kan bekæmpes, vil arret helbrede med en tynd lige linje, der undertiden ikke engang mærkbar. "

For at sikre, at spændingen minimeres, anbefaler Dr. Danielpour embrace® Active Scar Defense, den eneste dressing, der lindrer spænding og stabiliserer huden, så såret kan helbrede bedre. "Embrace® dressingens mekanisme reducerer spændingen på såret for at forhindre styggen ardannelse," forklarer han.

Scarens placering påvirker hvordan det heler

"Der er visse områder af kroppen, der har tendens til at helbrede dårligt - over en ledd, i ryggen og i et område kaldet brystkassen ind imellem brystvorterne op til knoglerne," siger Dr. Layke. "Procedurer, der er over en ledd eller dem der forårsager mest spænding, vil føre til mere ardannelse - enhver procedure, der forsøger at løfte, mens kroppen skubber udad. For eksempel en elevator med et implantat. Implantatet skubber udad, men løftet trækker indad, så der er det push / pull forhold, der forårsager spænding. "

Brug af en silicone dressing er nøgle

"Silikoneplader forårsager trykfænomener, der kan hjælpe med at flette nogle ar," siger Dr. Layke. "Det låses også i fugt, og hvis du kan øge varmen i huden, vil du få lærehåren lidt bedre." For de bedste resultater efter operationen kombinerer embrace® spændingsaflastning med genoprettende silikone til at hydrere væv, hvilket resulterer i i en fladere, blødere og smukkere finish.

Du kan helbrede forskellige afhængigt af din alder og genetik

"Alle tror, ​​at det er bedre at være yngre, men når vi er yngre, har vi tykkere og sundere hud, og det fører til mere spænding," siger Dr. Layke. "Når du bliver ældre bliver din hud laxere, så nogle gange når du lægger et sår sammen, heler aret rigtig godt. Men det virker ikke på den måde for alle. Alder er ikke nødvendigvis en faktor, selv om vi plejer at se mindre spændinger hos ældre mennesker. "

Genetik er også en anden (ukontrollabel) faktor, der påvirker helbredelse. Dr. Layke bemærker, at nogle etniske grupper som asiater og dem fra afroamerikansk afstamning måske bemærker, at de naturligvis har tendens til at udvikle tykkere og hårdere ar.

For de bedste resultater ved behandling af kirurgisk ar, er det vigtigt at få et spring start på at forhindre et ar. Et læge-anbefalet og pålideligt produkt som embrace® kan påføres, så snart suturer fjernes, og snittet er lukket og tørt. Planlægning af din arterapi er proaktivt og aggressivt afgørende for dit smukkeste og naturlige udseende.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer