loader
bg-category
Behandlingen, der officielt ændrede mit sind om ansigtsbehandlinger

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mens min arbejdslinje giver mig mulighed for at betragte mig selv som en ganske velbevandret spa-goer, går jeg (overraskende) normalt væk fra ansigtsofficierne - uanset hvor ekstravagant spaen eller guddommelig placeringen er - og gravitate mod en massage eller krops- centreret service, i stedet. Ræsonnementet stammer fra et ikke-så-stjernet ansigt, jeg modtog år tilbage: Behandlingen var grov og smertefuld, og jeg forlod spaet længst fra ro med mit ansigt og ser rødt ud i mere end to dage (plus nogle få kemiske forbrændinger peppered på min hud). Det var overflødigt at sige, det tog ikke meget at lade mig svære ansigtsbehandlinger for godt.

Hurtig fremad i fire år til, da jeg fik chancen for at besøge det overdådige spa på The Palms Resort i de smukke Turks og Caicos, og jeg fortalte mig selv, at det var på tide at træde ud af min komfortzone. Tøvende i bedste fald besluttede jeg at prøve mit held i ansigtet for første gang siden, og valgte at modtage spaens Deluxe Organic Seaweed Facial ($ 225). Mens den utrolige ejendom gjorde hele beslutningen en nej brainer, var spa-personalet super indbydende og mere end kvalificeret til at besvare alle mine spørgsmål (fordi der var meget). Efter at have snakket med Maxime Cormier, spa-manager, gik jeg igennem min behandling med min terapeut Earl Blake (hvis du besøger, spørg ham specifikt - han er førende terapeut ved spaen og omtales som værger for standarderne og kvaliteten af ​​alle behandlinger), og jeg følte mig helt komfortabel med min beslutning.

Du kan også lide: 7 Tanker, alle har samtidig en ansigtsbehandling

Som Blake viste mig til min personlige cabana (hver behandling udføres i en og er lige dele private, rolige og rolige, med bagsiden af ​​hver helt åben for at høre naturlig vandstrømning og palmer træer) forklarede han de fordele, som tang bringer til hud-tænk cellen regenerering, dyb hydrering og alvorlig afgiftning-og hvordan dets brug går tilbage i århundreder. Cormier forklarede senere, at tangbaseret hudpleje var traditionelt kendt som "Thalasso Cure" på grund af bladets afgiftende evne til at behandle lidelser, der spænder fra eksem og solskader på dehydreret og aldrende hud.

Refleksioner ved Spa. #palmsparadise #turksandcaicos #luxury #travel #luxuryspa #providenciales

Et foto indsendt af The Palms Turks og Caicos (@thepalmstc) på

Behandlingen startede med en fodrensning og rygsplibning og massage, før mit ansigt var endda rørt. Når det var tid for ansigtsbehandling, anvendte Blake, hvad der hedder en "Havfruens pungemask" (en lermaske med havfruens pung, der findes på indlandsfløjen og skaber en naturlig olie, der indeholder næsten ethvert vitamin du kan tænke på) til mit ansigt, hals og bryst, før du lægger hele økologiske, håndhøstede tangblade på toppen. Bladene var super friske og fugtige, hvilket sikrer, at enhver fordel var til stede (mere end 80 procent af planten består af vitaminer, mineraler og andre bioaktive forbindelser), mens den varme og ekstremt beroligende varme komprimering placeres oven på hvert blad hjalp alle vitaminerne dybe dybt ind i min hud. Mens jeg lå der (næsten i søvn), forklarede Blake mig, hvordan tangens egenskaber ligner meget menneskeligt plasma. "Hidtil har vi genkendt 108 elementer til fælles," forklarede han og tilføjede, at denne lighed ligner kroppen til at absorbere mineralerne og muliggøre hurtigere hudregenerering (læs: øjeblikkelig udstråling).

Da protokollen smed væk fra mig og ansigtet desværre gik til en ende, var jeg meget begejstret for at se, hvordan mit ansigt kiggede efter de ekstraktioner, jeg havde anmodet om (jeg er overbevist om, at dette er en stor del af, hvad der førte mig til min dræbe første gang rundt). Jeg kiggede i spejlet og til min overraskelse havde min hud nul rødme - alvorligt, ingen og den mest glødende strålende hud, jeg nogensinde har haft, næsten som om jeg havde nappet i to dage lige. Min skind var så plumped og baby-soft, jeg fandt mig selv at røre mit ansigt igen og igen for at sikre, at det var ægte. Da jeg gik tilbage til spaens hovedområde, blev jeg komplimenteret for hvor stor min hud så ud, og jeg kunne ikke tro det selv; det var en komplet 180 fra min tidligere erfaring. Som følge heraf bragte jeg ikke en dråbe sminke til resten af ​​turen - og for en skønhedsredaktør, der siger det hele.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer