loader
bg-category
Denne daglige drik bliver nu brugt som hårfarve

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Getty Images

Kaffe er noget, du sandsynligvis drikker hver dag, men aldrig ville have gættet, at det ville blive brugt som hårfarve. Gik en persons hår ved et uheld ind i deres kop joe en dag, og de troede hmm, skal jeg gøre hele mit hoved? Skønhedsmisbrugere er fulde af overraskelser.

Hype bag den er, at det er en naturlig og kemisk fri måde at øge din farve i komfort i dit eget hjem uden lange forpligtelser. "Farvning dit hår med kaffe vil fungere som en plet snarere end et ægte farvestof," siger kendte farvestof Matt Rez, guruen bag Margot Robbies smukke låse. "Tænk på det som om kaffe kan plette, hvis den spildes på en porøs overflade, det er den samme idé. Det er også helt sikkert, så længe kaffen er ren økologisk."

Så hvordan gør du det nøjagtigt? Spoon University tilbyder følgende hvordan man bruger en Dunkin 'Donuts bryg:

Trin 1: Lav 2 kopper Dunkin 'Donuts Dark Roast Ground Coffee. Lad det afkøle tilstrækkeligt (indtil det er koldt). "Jo mørkere og rigere kaffen, desto mere farvende har den," siger Rez. "Lav en espresso eller endda brug tyrkisk / arabisk kaffe til maksimale resultater."

Trin 2: Bland 2 kopper balsam med 4 spiseskefulde kaffe. Bland det, indtil grunden opløses, og blandingen ser glat ud. (#SpoonTip: Hvis du har tykkere hår, er det en god ide at fordoble ingredienserne, bare hvis du har brug for ekstra.)

Trin 3: Vask dit hår med din regelmæssige shampoo; sørg for at det er grundigt vasket. Klem ud alt overskydende vand med dine hænder. Så tag et håndklæde og læg det omkring dine skuldre.

Trin 4: Med de 2 kopper, du lavede, blød dit hår. Du kan bare hælde dem, men sørg for, at dit hår bliver tilstrækkeligt vådt. Med fingrene skal du grundigt tilføje i blandingen til dit hår. Sørg for at få alle rødderne ved at massere hovedbunden. Fortsæt indtil hele dit hoved er helt dækket. Valgfrit: Sæt på badekåbe for at holde håret sammen. (#SpoonTip: Sørg for at vippe dit hoved tilbage, når du gør det. Lad det ikke komme over hele dit ansigt, fordi det bliver svært at komme ud. Få en ven til at hjælpe dig!)

Trin 5: Efter timen er gået, skyll dit hår, indtil al den mørke farve er ude. Derefter vaske dit hår som du normalt ville sørge for at alt kaffe rest er ude.

Selvom Spoon University anbefaler en time, siger Rez, at han ville behandle det som en in-salon glossingbehandling, som normalt involverer kun 20 minutters behandlingstid til første gangs brug. "Ca. 20 minutter er det mest, vi forlader glans på," forklarer han. "Nogle gange går vi tilbage med en ny blanding og tilføjer mere tid, så jeg foreslår at gøre det samme med kaffe derhjemme, indtil du når dit ønskede resultat. Og for at maksimere varig strøm af pletten, ville jeg blande noget af kaffen ( i en super koncentreret form) i den sulfatfrie shampoo, bruger du efter farve. "

Det er også vigtigt at bemærke, at dette ikke er en tendens til blondiner; efterlad denne til brunetterne. Som Rez siger, "Blonds pas på! Det er mest sandsynligt, at en blond vil afhente kaffefarget på en meget patchy måde. Det kunne komme ud i et mudret (bogstaveligt) rod, der ville have brug for et salonbesøg for at ordne!"

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære