loader
bg-category
Er denne lille skønhedsguru måde for ung til makeup?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du nogensinde færdig med at bruge din makeup, kiggede i spejlet og tænkte: "Det ligner et barn anvendt denne eyeliner!" Nå kan du aldrig sige disse ord igen efter at have set denne lille skønhedsmirade i aktion. Bella-Rose er en 6-årig skønhed aficionado fra Sydney, Australien, der for nylig har fået meget opmærksomhed på sociale medier til korte vejledningsvideoer, der viser, at hun giver hendes beautyblender som en proff. Når hun ser på hendes anvendelse, vil hun falske vipper sætte enhver, der har levet den falske lashkamp for at skamme sig.

Bella Rose blev først introduceret til makeup elskere af sin ældre søsters ven, makeup artist Emily Louise. Louise har delte klip og videoer på Instagram og YouTube af Bella-Rose, der ekspertiserer at anvende (ja ekspert) hendes "ansigt" ved hjælp af en lang liste over produkter, der normalt er reserveret til dem over 13 år, herunder foundation, rødme, bronzer, highlighter, øjenskygge, mascara og vipper. Alvorligt, dette barns makeup stash er ingen joke.

En video indsendt af Emily Louise 💄 (@emily ._. Louise) på

I sin seneste video optager Bella-Rose en trending YouTube-udfordring for at skabe et kig ved kun at fremhæve produkter. Mens nogle seere klapper barnets mirakel færdighed og præcision, er andre hurtigt opmærksom på, at hun er for ung til sminke og placerer skylden på hendes forældre og Emily Louise for at lade barnet vokse op for hurtigt. En kommentator skrev: "Børn skal være børn, sådan en trist video." En anden havde meget stærkere ord og tilføjede: "Dette er børnemisbrug. Hun skal tages væk fra sine forældre. Dette er syg. "

En video indsendt af Emily Louise 💄 (@emily ._. Louise) på

Mens alle måske ikke er ombord, applauderer flertallet af seerne Bella Rose's talent og tror, ​​at hendes videoer er bare børns leg. "Det er så sødt skønt! Jeg håber på det tidspunkt, hvor min lille pige er hendes alder, jeg har råd til al den fantastiske sminke, "skrev en kommentator. Uanset hvilken side af "er hun for ung?" Debat du ender på, kan du ikke nægte denne pige kunne give os alle et par lektioner. One YouTuber sagde det bedst, da hun skrev: "Når en 6-årig anvender mascara mere dygtigt end dit 22-årige selv. Hvor går jeg galt? "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer