loader
bg-category
Den smukkeste kokosolie du kan få dine hænder på har også de fleste fordele

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Billede / Cocovít

Det er officielt: Kokosolie er ikke længere en trend, det er her for at blive. Og mens vi alle ved, at olien kan helbrede, hjælpe eller behandle stort set enhver skønhedssnag, vi måske kan løbe ind i (seriøst, hvis du ikke ved det, læser du her), men hvad du måske ikke er klar over er, at effekten af ​​enhver kokosolie afhænger meget af, hvordan det produceres. Så da jeg hørte om Cocovit Coconut Oil ($ 38), kunne jeg ikke være mere begejstret. Mens designet af denne fantastiske linie er det første, jeg har fået opmærksomhed på (det er en god dag, når Nordstrom beslutter at bære kokosolie), og det lærer mig om baggrunden og kvaliteten af ​​produktet inden for emballagen, hvad der har fået mig til hooking. Før jeg går videre, ved jeg hvad du tænker - "38 dollar for en krukke kokosolie, som jeg kan købe til 6 dollar i købmanden?" - men hør mig ud.

Du kan også lide: Jeg forsøgte 6 mærkelige kokosoliehacker - og her er den virkelige aftale

I modsætning til flertallet af kokosnødder på markedet bruger Cocovít ikke varme eller kemiske opløsningsmidler i sin varmefri udvinding fra sine friske, organiske kokosnødder, og olien presses altid inden for 24 timer fra at blive fjernet fra træet. Lægemidlet gør det muligt for mærket at holde kokosolien rå og uberørt, maksimere ingredienserne og fordele olien er blevet så populær for. Oversættelse: Dette er den mest nærende og hydratiserende formel, du kan få fat i.

Billede / Cocovít

Hvis den rene, kraftige kokosnøddeolie ikke var nok, indeholder mærket også en TSA-venlig version af olien (fordi du har tillid til mig, du har brug for to), en Coconut Charcoal Face Mask ($ 38), der exfolierer huden og absorberer overskydende olie mens kokosolie olie hydratiserer huden naturligt, en Orange + Basil Lip Balm ($ 14), der ikke kun lugter som en drøm, men også virker til at glatte selv de mest sprukne læber med en blanding af den eftertragtede olie, sheasmør og æteriske olier, og en Facial Mist ($ 32) der bruger-du gættede det - ren kokosnøddeolie, aloe vera-vand, heksehassel og dødt havsalt (for at nævne nogle få) for at få dig til at føle at du er på ferie, mens du forsigtigt hydrerer huden.

Så hvad enten du kigger på ansigtsmasken og tænker på at tilføje ansigtsdåben til din strandpose permanent eller holde en flaske kokosolie på din forfængelighed (endelig en kokosolie, der er ret nok til at fremvise!), Ville mit råd være at løbe, ikke gå, fordi disse vil flyve fra hylder stat.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer