loader
bg-category
Hvad er disse ting under Kate Hudson's Eyes?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Berømtheder er bedst til det bedste af det bedste, når det kommer til anti-aging behandlinger. Og en stjerne der trækker ud alle stoppesteder er Kate Hudson. Den 37-årige mor til to, der ikke viser de svageste tegn på aldring endnu, tager forholdsregler og behandler hendes øjne med elektrochock under-eye patches på hendes Snapchat-konto.

Mens hun kørte i sin bil, filmade Hudson sig med sine pletter på, som er to hvide puder, der er forbundet med en ledning, der går bag ørerne og fastgøres til en lille enhed.

Du kan også lide: Disse 10 nye produkter vil slette din krafts fødder én gang for alle

Snapchat / KateHudson

Pletterne kan se mere underligt ud end gavnligt, men vores kilder siger, at behandlinger som disse kan med tiden bidrage til at stramme linjer og rynker og stimulere kollagenproduktionen til blødere, glattere og yngre hud.

I et interview med People StyleWatch siger New York dermatologen Jessica Weiser, M.D "

"Produktet er en elektrisk øjenlap, som normalt indeholder en kombination af hyaluronsyre og kollagengeler, blandt andre ingredienser. Patchen påføres huden og forbindes derefter til en elektrode for at levere varmeenergi til de underliggende væv og give feedback til enheden vedrørende hudtemperatur. Denne præcise temperaturmodulation kan stimulere epidermis og dermis, og nogle tror selv det subkutane vævslag. Disse elektriske øjenpletter antages at stimulere kollagenproduktion, øge celleomsætning og fornyelse, mindske udseendet af fine linjer og reducere hudlakken for at stramme den behandlede hud. "

Selvom vi ikke kender det nøjagtige mærke, som Hudson har på, ved vi, at Wrinkle MD ($ 199) laver patches, der næsten ser ud som dem i billedet.

Enheder som denne kan lyde og se lidt skræmmende ud, men der er ingen data derude, der viser sig at de er skadelige eller usikre.

Gemme

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer