loader
bg-category
Det produkt, der lader mig endelig bryde op med min shampoo og conditioner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et billede indsendt af Hairstory Studio (@hairstorystudio) på

Når min frisør spørger mig om, hvad jeg har brugt til at vaske mit hår, går jeg altid ned i stolen og undgår at få øjenkontakt. Den triste sandhed er, at jeg normalt køber min shampoo og balsam, når jeg er i købmanden, fordi det er virkelig den nemmeste ting at gøre. Jeg ender med at nå frem til noget, jeg har besluttet, vil arbejde for mig baseret på en kommerciel, ikke baseret på, hvad mit hår faktisk har brug for. Sidste gang jeg så min stylist, Jaime Robinson fra Hair Maiden Salon, stod hun ikke engang med at spørge. Hun gav mig bare en flaske Hairstory's New Wash og sagde: "Du har brug for dette." Når din stylist insisterer på at du bryder op med din shampoo, skal du være opmærksom.

Fordi jeg har lige og fint hår, har jeg lyst til at vaske det hver eneste dag, eller det begynder at kigge og føles som et fedtet rod, der skriger for en vask. Jeg er super jaloux af kvinder, der kan gå to eller tre dage mellem vasker og stadig har smukke, håndterbare hår. Jeg troede det var ikke muligt for mig, fordi mit hår begynder at blive vejet ned på dag to. Fordi jeg er træt af at vaske mit hår hele tiden for at genoplive det, var jeg begejstret for at prøve dette som et all-in-one "anti-shampoo".

Tanken bag New Wash er, at mindre er mere. Du behøver ikke den typiske shampoo plus conditioner combo for at få dit hår rent. Faktisk er hele punktet med New Wash til grøft shampooer, der indeholder skadelige ingredienser som natriumlaurylsulfat (SLS), der fungerer som et rengøringsmiddel til at "rense" dit hår ved at strippe det af alt, både godt og dårligt, herunder naturlige olier, der hold dit hår sundt. New Wash fjerner ikke de gode ting og indeholder naturlige fedtstofrensemidler og æteriske olier (som aften primrose, jojoba frø, solsikkefrø og pebermynte), der giver dit hår rent og håndterbart uden at beskadige det eller tørre det. Du behøver ikke bruge balsam eller masker efter vask, hvilket Frisørens grundlægger (og Bumble & Bumble-grundlæggeren) Michael Gordon siger er "band-aids" for skaden forårsaget af shampoo.

Efter kun en vask blev jeg en troende. Ny vask skyller ikke op, så jeg masserede det først i min hovedbund og kørte det gennem mine tråde for at lade det gøre det magisk. Efter den første vask kunne jeg straks føle, og endnu vigtigere se, en stor forskel i mit hår. Det mest overraskende var, at selv uden balsam var mit hår rent, blødt og fuld af krop. Og det varer også; mit nye hår gjorde det gennem en sved session i gymnastiksalen og tørrede lige tilbage til sin nye smukke, hoppende, sunde udseende tilstand. For første gang nogensinde kunne jeg springe over en rewash og stadig have det håndterbare andetagers hår, jeg misundede så meget. Takket være min stylists ikke-så-bløde nudging kunne jeg kalde det afslutte med min shampoo og balsam, og mit hår har aldrig følt eller set bedre.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer