loader
bg-category
Helen Mirren Credits "Shameless" Kim Kardashian for at ændre Beauty Game

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Helen Mirren, Cannes. Styling Steph Stevens Hair Dayaruci Fyld op Charlotte Willer Nails Tom Bachik

Et billede indsendt af Jon Gorrigan (@jongorriganphotography) på

Ved 70-årige og stadig betragtes som en af ​​de mest sexede kvinder i live, ved Dame Helen Mirren et par ting om at skulle leve op til urealistiske skønhedsstandarder. Den Oscar-vindende skuespiller for nylig talte til The Sunday Telegraphs Stella Magazine om de måder, hvorpå skønhedsstandarder har ændret sig siden hendes tidligere dage i rampelyset, og hermed roser Kim Kardashian og en håndfuld andre berømte og "skamløse" kvinder for at hjælpe med at ændre kroppens idealer.

Mirren siger, at hun er begejstret over de måder, hvorpå skønheden er ændret, og hun krediterer kvinder, der er kendt for ikke at bryde sig om, hvad andre synes for at gennemføre forandringer i, hvordan samfundet ser kvindelig seksualitet og forskellige kropstyper. "Da jeg voksede op, blev det tænkt at være utroligt sluttish at selv have en bh rem viser. Alt handlede om kvinder i overensstemmelse. Jeg elsker skamløse kvinder. Skamløs og stolt! "Siger hun. "Kvinder blev kontrolleret af at blive skammet, så jeg elsker kvinder, der har hævdet deres egne kroppe: Madonna, Chrissie Hynde, Joan Jett, Bonnie Raitt. Jeg elsker Pussy Riot mere end noget andet i verden. De hæver alle deres mellemfingre til denne epithet af 'sløret.' De har det, de vil have på sig, opføre sig som de vil opføre sig. '

En anden med HM💥 @stella_telegraph @jongorriganphotography @dayaruci @charlottewillermakeup @lorealmakeup @amymmmbop @derekroselondon @bunneyofficial #helenmirren

Et billede indsendt af stephstevens (@ stephstevens1) på

Hvis du aldrig har troet, at du ville høre ordet Pussy Riot kommer ud af Mirrens mund, er det endnu mere overraskende, at hun tager på booty-ikonet Kim Kardashian. "Jeg er ikke i Kardashians, det er et fænomen, jeg finder bare ikke interessant, men - og det her er det store ord: B-U-T-T det er vidunderligt at du har lov til at få en røv i dag! Takket være Madame Kardashian, og før hende, J-Lo. Vi har også lov til at have lår nu, hvilket også er godt. Det er meget positivt. "

Intet svar fra Kardashian på Mirrens kommentarer, men man kan antage, at hun helhjertet er enig i hendes "skamløse" indflydelse og ikke har planer om at ændre sig. Bare i sidste måned accepterede reality-tv-stjernen en Webby-pris for "at bryde internettet" og hendes accepttal var simpelthen: "Nøgle selvtillige, indtil jeg dør."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære