loader
bg-category
Jeg forsøgte SculpSure for en fladere mave, og det er hvad der skete

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At være mor har sine privilegier. Men i livet for alt, hvad der er godt, er der altid det dårlige, og at have en baby ændrede min mave for evigt. Det har været otte år siden jeg var gravid, og mens babyens vægt har været ude i årevis, finder jeg mig selv stadig kæmper for at afskaffe denne uønskede lille pooch i den nederste del af min mave. Der er intet mindre end kirurgi (ærligt nok, det ville jeg nok også gøre), at jeg ikke vil lægge på prøve-træningstendenser, kostvaner, mærkelige kompressionsplagg og endog ikke-invasive fedtkæmper. Hvis jeg tror, ​​det vil hjælpe med at gøre en forskel og få mig en flad mave, vil jeg prøve det.

Omkring tre måneder siden besluttede jeg at teste den seneste noninvasive fedtfighter, SculpSure, hos Miami plastikkirurg Sean Simon, MD's kontor. Ikke helt sikker på hvad jeg fik mig til, Dr. Simon forklarede mig, at det største forskel på SculpSure og andre enheder på markedet er den måde, de går på fedtet. "SculpSure bruger en diode laser teknologi til at udslette fedt under huden. Laserenergien overføres gennem huden og absorberes derefter af fedtvævet, hvilket er det primære mål, "siger han. "På den måde absorberes energien af ​​det fede lag, der skaber varme, hvilket igen ødelægger fedtcellerne. Den analogi jeg bruger hos patienter er, at SculpSure er som en snigskytter med det specifikke mål for fedt, mens andre enheder er mere som en granat, der ødelægger alt i sin vej. "Angrebsområderne for denne mission: min midtertil nedre mave og mine flanker.

Næste dag følte jeg bestemt øm i de behandlede områder og lidt opblødt og hævet i maven, som man kunne forvente. "Du kan nogle gange få nogle områder, der er lidt faste efter behandlingen, hvilket er helt fint. Jeg har mine patienter massage disse pletter i et par dage til op til en uge for at hjælpe lymfekræfterne, "siger Dr. Simon. Hævelsen og fastheden fortsatte i omkring to uger, men det var ikke noget ubehageligt. Jeg måtte bare lægge lidt mere opmærksomhed på, hvilke par jeans jeg havde på mig og fjerne noget supertæt.

Ca. 12 uger efter den oprindelige behandling var jeg tilbage på Dr. Simon's kontor til min første opfølgningsaftale. Jeg begyndte absolut at se en forskel i min mave, men det var først, før han trak før og efter billederne op, som jeg vidste at det fungerede (det var det hele, før jeg virkelig sparkede min kost og træning i højt gear). Jeg var så imponeret over resultaterne, at da han foreslog at gå til runde to, sagde jeg ja! Selvom jeg vidste, at jeg skulle gå igennem 50 minutter af det, der føltes som for mig, kramper, brændende og knivende, til sidst vidste jeg, at det var alt det værd.

Jeg afsluttede den anden session og har endnu seks uger eller deromkring, indtil jeg er på 12-ugers varemærket, og jeg kan allerede se endnu bedre. Der er lidt fedt på mine flanker, mine bukser passer løstere i maven, og jeg ser fedtet begynde at whittle væk. Jeg er så begejstret for at se det endelige slutresultat, og hvis det er noget som jeg så på den første, går jeg rundt, jeg ved, at jeg bliver begejstret!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære