loader
bg-category
En dårlig reaktion på microblading sendte denne kvinde til hospitalet

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I betragtning af dristige brows har været på trend i årevis nu, er det ingen overraskelse, at mikroblading er en af ​​de hotteste behandlinger i øjeblikket. De fleste kvinder forlader deres session med tykke, fulde brows. Men en Detroit kvinde forlod med en infektion, der sendte hende til hospitalet i tre dage.

Du kan også lide: Ny studie viser genetik er en stor grund til denne almindelige hudtilstand

"Jennifer" fortalte hendes lokale Detroit News Outlet, at hun forlod aftalen, der følte sig glad og tilfreds med resultaterne. Dagen efter, selvom hun begyndte at se sine pande bliver rødere. Det var først, indtil små klumper begyndte at dukke op et par dage senere, at hun blev bekymret. Når hun begyndte at opleve smerte og hævelse, gik hun til akut pleje.

Ved akutpleje diagnosticerede lægerne hende med cellulitter, gav hendes antibiotika og sendte hende hjem. Symptomerne blev imidlertid forværret, så hun tog sig tilbage til beredskabsrummet og tilbragte de næste tre dage på antibiotika og steroider.

"Jeg var skræmt," fortalte hun WDIV. "Mit ansigt er hævning. Mine øjne lukker. Jeg tænker:" Jeg ved ikke, hvad der vil ske. ""

Efter at hun blev frigivet fra hospitalet, fortsatte hun med at se en hudlæge til behandling.

Typisk er microblading sikker, så længe det er gjort i sterile forhold. "Som med enhver procedure, der involverer at gå gennem huden (såsom tatovering, piercing og selv ekstraktioner), er det vigtigt, at huden bliver grundigt præget for at fjerne alle skadelige mikroorganismer," forklarer San Antonio, TX, dermatolog, Vivian Bucay, MD. Hun forklarer, at instrumenter og pigment skal være sterile og hænder grundigt rengjort, inden du sætter på engangshandsker. "Undladelse af at følge disse trin øger risikoen for infektion."

Før du beslutter dig for at give microblading en tur, skal du bare sørge for at gøre din forskning, så du ved, at teknikerne er uddannet og licenseret, og salonen er ren og sikker.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære