loader
bg-category
Hemmeligheder fra en "Extraction Whisperer"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg har den meget heldige stilling at arbejde på et kontor, der er en fem minutters gang fra Jurlique Spa i New York. Når jeg har brug for et par minutter med "mig tid", tager jeg mig ud af Rockefeller Center, kæmper den galskab, der er Fifth Avenue (undskyld Saks) og springer ud på en langt mere stille blok på Madison. Et skridt i spaen og jeg omdannes øjeblikkeligt fra en mail-check-stress-sag til en afbalanceret Zen-væsen, som er den største beslutning, hvor meget rosewater skal sprøjte.

Stedet er en bogstavelig oase - ingen salgsfolk presser dig til at købe, botaniske blandinger fylder luften, og selvom butikken selv ikke er så stor, er der et helt andet "backroom" spa behandlingsområde, der er pænt gemt væk fra virkelighed. Jeg er typisk ind og ud i løbet af 10 minutter, men en nylig tur (og en meget generøs invitation til at teste den nye forureningsbekæmpende Renhedsspesialist ansigtsbehandling) fik mig til at leve lidt længere og gøre en pause mod ryggen.

Du kan også lide: Hvor ofte skal du virkelig få ansigtsbehandlinger?

Fremskyndes 30 minutter senere, og jeg sov som en person, der var nødt til at ryste-mig-til-vågne-mig i søvn. Jeg havde netop modtaget et af de mest afslappende ansigter i mit liv - min hud så godt ud, jeg glødede - men jeg kunne ikke fornemme, hvordan jeg samtidig fik et ton af tiltrængte ekstraktioner udført, men var så zoned- ud. (Noget der aldrig nogensinde sker for mig, som jeg normalt skriger 'stop!' Efter tre.) Jeg takkede min æstetiker, fortalte hende, hvor glad og afslappet jeg var og tog afsted.

Men jeg kunne ikke ryste hendes magiske touch. Min hud så endnu bedre end den næste dag, men jeg var stadig så forvirret af, hvordan hun kunne gøre noget seriøst udvindingsarbejde, mens jeg bogstaveligt talt sov. Jeg var nødt til at vide mere af hendes hemmeligheder ...

Så gik jeg tilbage. Tilbage til det fortryllede baglokal. Vises, at min magiske "udvindingsflukker" har et navn: Hun er æstetiker Elizabeth Harvey, og hun laver mange ansigtsbehandlinger, ser en masse hudspidser, og hun er virkelig ekspert på ekstraktioner. Så hun lod mig (for mangel på et bedre ord) vælge sin hjerne om emnet.

Hvornår skal du bare sige nej til ekstraktioner? Harvey siger det er bedst at springe over en ansigtsbehandling i almindelighed, hvis din hud er alt for betændt, rød eller irriteret. "Også ekstremt dehydreret hud, der er stram og flagerende, kan også forårsage følsomhedsproblemer. Nogle medicin og medicinske tilstande kan også forhindre ekstraktioner. Tjek venligst hos din læge, før du har foretaget en spa-behandling. "Og hvis du ikke er sikker på hvad du kan forvente, når du går til en spa-aftale, er det ikke vanvittigt at ringe på forhånd. "Helt sikkert kontakte spa'et for at bede om trin og procedurer," tilføjer hun. "Kend før du går!"

Hvis du får en ansigtsbehandling, er der nogen tegn på, at noget ikke går rigtigt?Hvis du nogensinde har fået nogle ansigtsbehandlinger, har du sandsynligvis været der: Dit ansigt brænder, noget gør ondt, eller noget føles bare ikke rigtigt, og du er ikke sikker på, hvad du skal sige / gøre næste. "Der er tidspunkter, hvor du måske føler ubehag under en behandling, måske vil en let skræl forårsage nogle stikkende fornemmelser, eller der kan være nogle klemme, mens ekstraktioner udføres," siger Harvey. "Din æstetiker skal gøre dig opmærksom på de øjeblikke, hvor disse ting kan eller måske forekommer. Hvis du føler ubehag, skal du gøre din estetiker opmærksom, så han / hun kan tilpasse sig, så de passer til dine behov. Hvis du finder ud af, at din hud har brug for ekstra komfort, prøv tåge eller serum med ingredienser som calendula, aloe eller agurk. "

Du kan også lide: 4 tegn, du vil få en god ansigtsbehandling (og 2 at du ikke er)

Er det ok at sige nej til ekstraktioner? Simpelt svar: Selvfølgelig! "Hvis du foretrækker ikke at have ekstraktioner, bedes du fortælle din estetiker, inden du begynder din behandling. Også gøre ham eller hende opmærksom på nogen af ​​dine præferencer, som massagetryk, dufte osv. Vi ønsker, at du får den bedste behandling, og vi vil gerne vide de bedste måder at få det til at ske. "Men Harvey understreger der er nogle store fordele ved at få ekstraktioner. "Ud over de indlysende fordele og øjeblikkelige resultater af glattere følelser og raffinerede porer, findes der også langsigtede fordele. Over tid vil du mindske hyppigheden af ​​breakouts, og du bør begynde at bemærke, at din huds olieproduktion vil balancere, da din talg får lov til at flyde lettere på grund af manglende blokeringer. Også reduceret stress fra behandlinger fører til færre breakouts og en mere glødende hudfarve! "

Der er en stor besættelse med Dr. Pimple Popper. Ser du nogensinde, at noget ud over det normale kommer ud af porerne?Undskyld, men jeg måtte spørge. "Der er så mange forskellige former for sekretioner, der kan komme ud af porerne. Du kan få alt fra faste olieaflejringer til glatte hvide blokeringer for at fjerne overskydende talg. Intet af det er ualmindeligt! Bedste måde at undgå at ende i en af ​​disse videoer er at få regelmæssige ansigtsbehandlinger og være i overensstemmelse med din hjemmepleje regime. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer