loader
bg-category
Makeup til Square Face Shapes

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det afgørende træk ved en firkantet faconform er den stærke kæbe linje, som tilføjer en aura af regalitet og poise til halsen. Der er også lige bredde fra siderne af panden og kinderne ned til kæben og skaber et overbevisende lærred, på hvilket at fremhæve dine yndlingsfunktioner.

Kontur:"Fordi firkantede ansigter skriger sexet, mejslet kvinde, siger jeg at bringe på konturen, baby! Forbedre alle disse guddommelige vinkler og kanter ", siger New York makeup artist Nicole Bryl.

For at holde sig fra det uflatterende "makeup look", at konturen ofte er blevet mærket med i fortiden (hej 1980'erne), skal du vælge en matfarve uden shimmer, der er et par nuancer dybere end din naturlige hudton. Du har ofte held og lykke med almindeligt ansigtspulver, der er formuleret til at blande og smelte ind i huden, i stedet for at søge et produkt, der er specielt mærket som bronzer.

"Målet er at se ud som om du anvender en naturlig skygge, ikke som om du bruger makeup," siger Celebrity Makeup artist og YouBeauty Makeup Advisor, Fiona Stiles. Fej pulveret under kindbenene og langs kæben for at øge den skulpturlignende definition, du har naturligt.

Pande:Du kan også spille med dybden på din pande, hvis du vil øge opmærksomheden på et par attraktive øjne eller et mousserende smil. Du skal blot blande bronzer rundt om håret med din dybere skygge for at skabe dimension, siger makeup artist og frisør Eva Scrivo, forfatter af "Eva Scrivo On Beauty."

Øjne og kinder:Når det kommer til at tilføje farve, bruger cirkulære former rundt om dine øjne smigrende kontrast til vinkelsammen i dit ansigt. Brug en rundstivet børste til at blande skyggen på dine øjne, og hold formene blødere uden skarpe kanter. Det samme med kinderne, hvirvler en pinky, fersken blush på æblerne, hvis du har en lysere hud eller en frisk, blomme bær, hvis din skintone er dybere, rådgiver berømthed makeup kunstner Molly Stern.

Læber:Det samme begreb oversætter til læber. "Koncentrer intensiteten af ​​læbefarven i midten af ​​læberne, blend mere let udad for en smuk, pouty finish. Dette er et stort celebtrick, "siger Stern.

Brows:Øjenbryn står ofte stolte og fremtrædende på baggrund af et firkantet ansigt, på en mest Hollywoodlignende måde. Ved at holde dine pande trimmet og forsigtigt formet med en bue, vil du have en ansigtsløftende effekt. Brug klar mascara eller pande gel til at pusse dine pande opad for yderligere at understrege dit ansigt's stejle vinkler og udfylde om nødvendigt med et blødt pulver en skygge lighter end din hårfarve. Velveteen-finish øjenskygger er ofte det perfekte øjenbryn fyldstof.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære