loader
bg-category
Produktanmeldelse: Raw Gaia Bamboo & Pimpsten Exfoliant

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Bambus & Pimpsten Exfoliant Mærke: Raw Gaia Størrelse: 50g Pris: £20.99

Fra Raw Gaias hjemmeside: Vores Bambus- og Pimpsten-exfoliator hjælper effektivt med at fjerne de døde hudceller på overfladen af ​​din hud for at lade en mere strålende hud passere, samtidig med at den nyligt udsatte hud hjælper med at virke bedre. Det vil fjerne sløvheden i overbelastning, og det vil også medvirke til at forbedre hudtekstur og dermed bidrage til at reducere porernes størrelse naturligt.

Hvad jeg kunne lide: - exfoliates huden godt og giver den lysere og glattere - Kan blandes med din rengøringsmiddel - irriterer ikke huden - fordi det er et pulver, kan du tage det med dig på fly - Potten er enorm og vil vare i alle aldre

Hvad jeg ikke kunne lide: - Potten er ikke særlig praktisk - Hvis du afhenter for meget produkt, bliver det for hårdt på din hud - prisen

Exfoliants kommer normalt i flydende eller gelform, så da Raw Gaia Bamboo & Pumice Exfoliant landede på mit skrivebord og jeg opdagede et tørt pulver inde i den søde lille krukke, var jeg både nysgerrig og bekymret. Nysgerrig fordi jeg aldrig havde prøvet en exfoliant i pulverform og bekymret, fordi jeg var bekymret for, at det ville være for hårdt for huden. Lidt tøvende, jeg gav det en gang med det samme.

Pulveret er en lysegrå farve, meget finmalet og helt naturlig. Faktisk er bambus og pimpse de eneste to ingredienser, den indeholder. Potten er enorm, og fordi en lille smule går en looooong måde, vil den vare i årevis. Men jeg fandt applikationen lidt vanskelig. Instruktionerne på Raw Gaia-webstedet siger at vådt dit ansigt med vand, dypp et par våde fingre ind i pulveret og masser det i en cirkulær bevægelse over hele dit ansigt. Nu dypning af våde fingre i produktet kommer til at afhente lige den rigtige mængde pulver, du har brug for, men det er ikke hygiejnisk. Pulvere bærer normalt ikke bakterier fordi de har brug for fugt at trives, så jeg er ikke sikker på, at det er så godt en ide at opfange pulveret med våde fingre.

Måske er jeg bare paranoid, men jeg vil hellere være sikker end undskyld. Så jeg forsøgte en anden metode. Jeg hældte en lille smule produkt på min hånd, så tilføjede noget vand og påførte det på mit ansigt i en cirkelbevægelse. Mens jeg finder denne metode fungerer godt, er det vanskeligt at hælde lige det rigtige beløb, du har brug for. De første par gange tog jeg op for meget pulver, og det skadede min hud. Av! Ved fjerde gang jeg brugte det, vidste jeg, hvor lille produkt jeg havde brug for, så dette var ikke længere et problem. Men jeg ville elske det, hvis de ændrede emballagen til et rør med en lille åbning eller, hvis de vil beholde krukken, for at inkludere en lille spatel med det for at gøre applikationen nemmere og mere hygiejnisk.

Når du har fundet ud af, hvor lidt du har brug for, virker pulveret meget godt. Det exfoliates huden, fjerner alle de døde celler og snavs på dit ansigt og hals og afslører den lysere og glattere hud nedenunder. Det er ikke hårdt på huden og lader det føles blødt. Jeg bruger det om to gange om ugen (jeg har kombinationshud), og min hud ser bare sundere og godt ud. Fordi det er et pulver, kan du også blande det lidt med dit ansigt eller kropsvask for en mild eksfolierende handling, og du kan også medbringe det med dig i ferien i din bagage. Prisen kan virke ret stejl til en exfoliant, men når du overvejer, hvor meget produkt krukken indeholder, og hvor lidt du har brug for til hver ansøgning, er det ikke rigtig en dårlig aftale overhovedet, da det vil vare i alle aldre.

Tilgængelig på: rawgaia.com

Resumé Raw Gaia Bambus & Pimpsten Exfoliant er en exfoliant i tørpulverform. Finmalet, pulveret er blidt på huden og exfolierer det godt. Resultatet er sund, lysere og glat hud. Det er dyrt, men potten er enorm, og lidt går langt, så det vil vare i alle aldre. Imidlertid finder jeg emballagen gør applikationen lidt vanskelig ved først.

Rating: 3.5 / 5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer