loader
bg-category
Den skræmmende ting en populær læbestift gjorde til en kvinde

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

For de fleste af os betyder en dårlig læbestiftoplevelse normalt farveblødningen, fik på vores tænder, falmet for hurtigt eller simpelthen så ikke godt ud med vores hudtone.

For en kvinde landede en dårlig læbestiftoplevelse hende i nødrummet med en potentielt livstruende tilstand.

Florida bosiddende Lily Cleopatra Maurice hævdede, at efter at have brugt en ny læbestift fra CoverGirl Queen Collection, svulmede hendes læbe til så skræmmende proportioner, at hun begyndte at kvælte og havde problemer med at trække vejret. Hun skrev de skræmmende billeder på Facebook og sagde, at hun "kunne have døde i søvn" fra "en dødelig læbestiftreaktion." Tag et kig på billederne nedenfor.

Disse dage synes allergiske reaktioner på kosmetikprodukter at dukke op hele tiden på sociale medier. Fra hårfarve der blæste op en kvindes ansigt til deodorant-forårsaget underarmsforbrændinger, er sociale medier fulde af advarselsalarmer over disse ubehagelige bivirkninger. Men hvad synes eksperterne?

"Denne lipstickreaktion er forholdsvis sjælden tilstand kaldet angioødem [en allergisk reaktion, der fører til hurtig hævelse i ansigt, mund og hals]," siger Washington, D.C. dermatolog Elizabeth Tanzi, MD. "Det er ikke almindeligt at ske fra et produkt, men når det gør det er det dramatisk. Der er mange ingredienser i kosmetik, herunder konserveringsmidler, dufte og farvestoffer, der kan forårsage en allergisk reaktion. "

Vi spurgte kosmetisk kemiker Kelly Dobos at kigge på ingredienslisten. "Ingredienserne i CoverGirls Dronning læbestift er alle temmelig almindelige og sikre ingredienser, der anvendes i kosmetik. Oftest er duft kilden til en allergisk reaktion. Duftstoffer, selv naturlige, er komplekse blandinger af kemikalier. På grund af forskrifter er der 26 mulige allergener som linalool eller d-limonene, der skal opføres på en kosmetisk ingredienserklæring. Men det ser ud til, at CoverGirl har passet på at vælge en duft, der ikke indeholder nogen af ​​de 26 komponenter. "

"Tommelfingerregel er, hvis du bruger et produkt, og du føler dig kløende eller tingly eller" mærkelig "på området, pas på at bruge det igen," siger Dr. Tanzi. "Det kan være en allergi, der udvikler sig, og næste gang du bruger produktet, kan reaktionen være meget værre."

"Det er vigtigt at vide, at allergiske reaktioner ofte er specifikke for den enkelte," tilføjer Dobos. "Hvad der kan være et allergen eller en person kan være helt harmløs for en anden, så det kan være et unikt tilfælde. En omhyggelig diagnostisk oparbejdning bør gøres for at bestemme kilden til den allergiske reaktion. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer