loader
bg-category
Vind en $ 5000 Makeover fra RADIESSE®

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Her på NewBeauty, vi synes der er meget at fejre, når det kommer til fødselsdage. Et andet år af latter, kærlighed og et år mere klogt. Men at fejre fødselsdag betyder også at blive endnu et år ældre, men den gode nyhed er, at aldring er uundgåelig, at det ikke behøver at miste dit ungdommelige udseende.

At fejre sin 10TH fødselsdag (en meget speciel milepæl for mærket), RADIESSE lancerer en år lang kampagne, der opfordrer kvinder til at fejre aldring.

Fra 25. oktober kan forbrugerne uploade en selfie for at komme ind i The Golden Ticket-konkurrencen, hvor de kunne vinde et lavere ansigts makeover på op til $ 5.000 og chancen for at stjæle i en professionel fotografering. Besøg Birthday.RADIESSE.com eller klik HER for at komme ind i dag. Entry Periode Ender 8. novemberth, 2016.

Hvis du ikke allerede er bekendt med RADIESSE, er dette voluminerende fyldstof vist for at give en øjeblikkelig løft, fyldning af rynker og folder for at genoprette et mere ungdommeligt udseende. Som førende dermal filler i USA i over ti år er RADIESSE fortsat det eneste fyldstof, der er klinisk bevist for at stimulere kroppens egen kollagenproduktion efter blot en injektion, hvilket giver resultater, der varer et år eller længere hos mange patienter. I en nylig undersøgelse foretaget blandt RADIESSE-brugere siger 95%, at de vil anbefale RADIESSE til en ven, og 65% siger, at de ville vælge RADIESSE over andre fyldstoffer.

Glad for at fejre!

INGEN KØB NØDVENDIG FOR AT ENTER ELLER VIN. Konkurrencen er åben for personer, der har moderate til svære ansigtsrynker og folder og kvalificerer sig til RADIESSE og / eller BELOTERO BALANCE-behandlinger, og som er lovlige beboere i de 50 amerikanske stater og D.C. i alderen 35 og ældre. Konkurrence er ugyldig i Puerto Rico, Guam, De Amerikanske Jomfruøer, uden for USA og hvor det er lovligt forbudt. Konkurrencen begynder klokken 12:00:01 ET den 10/25/16 og slutter klokken 11:59:59 ET den 11/8/16. For officielle regler og oplysninger om indrejse, besøg http://golden-ticket.radiesse.com/rules. Sponsor: Merz North America, Inc., 6501 Six Forks Road, Raleigh, NC 27615.

VIGTIGT RADIESSE® og RADIESSE® (+) SIKKERHEDSINFORMATION

RADIESSE® og RADIESSE® (+) er dermale fyldstoffer, der bruges til udjævning af moderate til svære ansigtsrynker og folder, som nasolabiale folder (de folder, der strækker sig fra næsens hjørne til hjørnet af munden). RADIESSE® bruges også til at korrigere volumen tab i håndens bagside.

Du må ikke bruge RADIESSE® eller RADIESSE® (+), hvis du har en allergi over for nogen komponent af produktet, hvis du har en blødningsforstyrrelse, eller hvis du er gravid eller ammer. Du bør ikke bruge RADIESSE® (+), hvis du har en allergi over for lidokain eller lignende medicin.

Hvis RADIESSE® eller RADIESSE® (+) injiceres i et blodkar, kan der opstå alvorlige komplikationer, herunder slagtilfælde, synsabnormaliteter, blindhed, midlertidige skorper og permanente ar.

De mest almindelige bivirkninger, der ses i kliniske studier af RADIESSE® eller RADIESSE® (+), der anvendes i ansigtet, omfatter blå mærker, rødme, hævelse, smerter, kløe og andre lokale bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger, der ses i kliniske undersøgelser af RADIESSE®, der anvendes i hænderne, omfatter blå mærker, rødme, hævelse, smerter, kløe, knuder eller knuder / knuder, vanskeligheder med at udføre aktiviteter, tab af følelse og andre lokale bivirkninger.

Dette er ikke alle mulige bivirkninger med RADIESSE® og RADIESSE® (+). For fuldstændige RADIESSE® og RADIESSE® (+) sikkerhedsoplysninger, herunder bivirkninger opsamlet uden for kliniske undersøgelser, se venligst RADIESSE® og RADIESSE® (+) Patientinformation Guides tilgængelige på www.Radiesse.com eller fra MyMerz Solutions på 1-844 -469-6379.

RADIESSE® og RADIESSE® (+) er kun tilgængelige på recept.

MERZ AESTHETICS, MERZ AESTHETICS logoet, BELOTERO og BELOTERO BALANCE er registrerede varemærker tilhørende Merz Pharma GmbH & Co. KGaA. RADIESSE er et registreret varemærke tilhørende Merz North America, Inc.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære