loader
bg-category
Det dokumenterede supplement, der gav mig længere, tykkere, glossieret hår efter blot et par måneders brug

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lad os bare komme til punktet:Viviscal Extra Strength ($ 50) supplement hjælper hår vokse dobbelt så hurtigt, tykkere og skinnende, når det tages regelmæssigt i løbet af blot et par måneder, selvom det er beskadiget gennem varme og kemikalier.

Hvis du vil vide mere:Nogle af os er velsignede med hår, som du ved, vokser. Og nogle af os har hår, der kan lide at opnå en vis længde og derefter fremskridt derfra ved dødens hastighed. Jeg er af sidstnævnte kategori. Mit hår elsker at vokse til at være denne super dowdy længde og derefter stoppe helt. Selv om mine negle vokser som ukrudt, vokser mit hår, sandsynligvis på grund af min blegning og varme-styling det for jævnligt, super langsomt. Som i, er jeg kun lige nu færdig med at dyrke et dårligt hårklipp fra næsten tre år siden. Men at tage Viviscal Extra Strength dagligt fordobler mit hårs vækst. Der er en grund til, at det er elsket af både modeller og frisører.

Pillerne indeholder en eksklusiv blanding kaldet AminoMar marine kompleks, ud over en blanding af næringsstoffer, herunder biotin, zink, vitamin C og æbleekstrakt. Denne blanding af essentielle næringsstoffer fremmer nogle få vigtige aktiviteter i kroppen: det metaboliserer kulhydrater, fedtstoffer og aminosyrer og øger jern i blodet, som begge er afgørende for at fremme hårvækst. Efter at have taget den anbefalede daglige dosis af to Viviscal piller, så jeg resultater efter blot et par uger.

Efter nogle år med at bruge Viviscal har jeg dog fundet en anden formel, der også virker. Min egen personlige suppleringscocktail er, at jeg kan lide at parre en Viviscal pille med et biotintilskud (7.500 mcg) og et folinsyre (400 mcg) supplement. Denne pillekombination blev "foreskrevet" til mig af en kendte frisør, og årsagen til, at det fungerer så godt, er, at folinsyre påvirker biotinmetabolisme, ifølge en undersøgelse foretaget af universitetet i Bologna.

Mit hår ser langt mere rigeligt omkring min hårlinie og hele vejen igennem. Min hestehale føles mærkbart tykkere. Jeg har også bemærket, at jeg mister færre tråde i brusebadet, og når jeg pusser mit hår om natten, Marcia Brady-stil. Jeg finder, at jeg ikke behøver at bruge min sædvanlige fortykkelsesspray eller mousse, når jeg tørrer og styler mit hår heller. Bare en lille styling creme eller olie, og det er godt at gå.

Viviscal gør dog mine rødder lidt olier, mere, når jeg tager den fulde dosis af to piller. Det gør også mit hår vokse hurtigere overalt. I tilfælde af mine mere robuste øjenbryn var det velkommen til nyheder. Bare husk på, at du måske skal barbere dine ben og underarms en smule oftere, hvis du er en almindelig Viviscal-bruger. Hvis du tager halvdelen af ​​Viviscal-doseringen med ovennævnte biotin og folsyre, er disse bivirkninger næppe mærkbare, og efter min mening er det en lille pris at betale for en længere, tykkere, glossier mane.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære