loader
bg-category
BECCA Cosmetics tiltrådte bare Estée Lauder Family i en Multimillion Dollar Deal

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lys op med disse #BECCABFFs! Par Backlight Target Color Corrector i violet med vores eksklusive Blushed med Light Mineral Blush skygge Wisteria for at neutralisere sløvhed. Den Limited Edition #BlushedwithLight Palette er nu tilgængelig på beccacosmetics.com. Klik på linket i vores bio for mere information.

Et billede indsendt af beccacosmetics (@beccacosmetics) på

I morges annoncerede The Estée Lauder Companies, Inc. sin aftale om køb af Becca Cosmetics. Selvom vilkårene for aftalen ikke er blevet officielt offentliggjort, er det blevet foreslået, at skønhedsproduktet kraftværksaftalen var på 200 millioner dollars og forventes at lukke næste måned.

Du kan også lide: L'Oréal har lige købt it-kosmetik til $ 1,2 milliarder

Tiltrædende mærker som Darphin, MAC Cosmetics, Smashbox og Tom Ford, indie beauty brand, der blev grundlagt i 2001 og skal generere omkring 80 millioner dollars i omsætning i år, planlægger at fortsætte med at udvide under ledelse af præsident og administrerende direktør Bob DeBaker og Chief Financial Officer og Chief Operating Officer James MacPherson. "Estée Lauder Companies er det ideelle hjem for BECCA," sagde DeBaker i udtalelsen. "Selskabet har omfanget og visionen for at hjælpe med at hæve BECCA til sin næste vækstfase, samtidig med at vi opmuntrer til at fortsætte med at opbygge vores unikke brand equity. Vi mener, at skønhedsprodukter skal afspejle et bredt udvalg af hudtoner og hjælpe alle kvinder med at skabe et naturligt smukt, men individuelt udseende, og ELC er utrolig støttende til vores mission. Vi er begejstrede for at blive med i holdet. "

Vores #BECCAbeauties er kernen i alt, hvad vi gør. Derfor er vi glade for at dele nyhederne om, at vi går ind i The Estée Lauder Companies 'mærkefamilie. På BECCA mener vi, at lys er essensen af ​​skønheden. Vi er dedikeret til hver eneste af vores fans og din egen person tager skønhed. Derfor er vi forpligtet til at være inkluderende, med afbalancerede skyggeområder for alle hudtoner, fra den retfærdigste til den dybeste. Vores nye kolleger vil give os ekstra støtte til at dele vores vision og vores produkter, der forbinder med endnu flere #BECCAbeauties over hele verden. Som altid vil vores elskede formler fortsætte med at være det, du kender og elsker, og vi står ved vores løfte om at være grusom og ikke at teste på dyr. Vores fans betyder verden for os. Mange tak for al den kærlighed, støtte og vejledning, du har deltaget gennem årene. Vi er glade for at fortsætte rejsen med dig!

En video indsendt af beccacosmetics (@beccacosmetics) på

BECCA tog til Instagram for at informere sine #BECCAbeauties om nyhederne og sikrede dem, at formlerne fortsat vil være "hvad du ved og elsker", lovende at alle produkter fortsat vil være grusomfrit og ikke testet på dyr. Med Estée Lauder at gøre strategiske træk for at hævde sig til en yngre skønhedsdemografisk-det lancerede for nylig The Estée Edit, et spin-off af den originale luxe skønhedslinje, der er rettet mod en yngre forbruger, med den seje pige Kendall Jenner som dens ansigtskræfter med BECCA er et surefire-skridt i den rigtige retning for skønhedskonglomeratet.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer