loader
bg-category
De bedste fyldstoffer til at slippe af under øjet huler

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vi hører ofte klager fra kvinder om under-øjet puffiness og poser, men der er en anden bekymring, der opskærer mere og mere: under-eye hollows. Oftere end ikke, siger kvinder, der oplever dem, at de føler sig som trætte selv når de ikke er det. Ja, aktuelle produkter kan bidrage til en vis udstrækning med udseendet af området (ting som misfarvning og kragefødder), men når volumetab er årsagen til denne mindre end ønskelige udhulede virkning, er øjenfyldstoffer svaret. Her er hvorfor.

Du kan også lide: 2 Nye Fillers Du bør vide om, at der kommer snart

For mange kvinder begynder de at se huler udvikle sig i midten af ​​30'erne, men West Palm Beach, FL, dermatolog Kenneth Beer, MD, siger, at hvis du har meget sol, når du er ung eller hvis du ryger, vil det være tidligere . "Fra det tidspunkt fremover, især hvis du har en ret hud, fremskynder processen," tilføjer han. Troy, MI, plastikkirurg og forfatter af Age Fix: Hvordan man ser 10 år yngre Anthony Youn, MD, siger, at nogle patienter vil se dem i 20'erne, hvis de er i deres gener. "Når vi rammer vores 40'ere, har næsten alle en del hollowing på gang."

Så hvad forårsager en hule at forekomme? "Et par ting sker på samme tid, der virkelig har en betydelig effekt: De fede puder, der ligger i dette område, falder og begynder at forlade området med et hul udseende. Hos kvinder er der et tab af knogle, der forlader området med mindre støtte og området mister også nogle af elastin- og kollagenstøtten i midten af ​​dermis, så det begynder at synke, "forklarer Dr. Beer. Jeg synes, det er vigtigt at anvende solbeskyttelse dagligt, undgå at ryge og bære polariserede solbriller for at minimere skade på dette område. "

Det er her, hvor magiske fyldstoffer kommer i spil. De bogstaveligt "fylder" området for at genoprette volumen og forynge din under-øje og øvre kind. Begge læger er enige om, at det bedste øjenfiller til behandling af disse huler er Restylane, som de siger leverer øjeblikkelige resultater. "Hvis du ikke kan lide resultatet, kan hyaluronidase injiceres i området for at opløse Restylane væk", siger Dr. Youn, der tilføjer, at fyldstoffet skal injiceres meget omhyggeligt og lige over benet for at undgå klumpethed . Dr. Beer tilføjer: "Når du injicerer i dette område, er det vigtigt at gå til en erfaren injektor og være opmærksom på, at det er muligt at svulme og blåse i et par dage."

Du kan også lide: Hvilke fyldstoffer er rigtige for dig?

Ifølge Dr. Beer er en eller to behandlinger under øjet fyldstof typisk nok til at se forskel afhængigt af hvor mange sprøjter der er sat i hver gang. Hvor længe det varer, afhænger af din hudtype, livsstil og alder, men mange siger om seks til otte måneder.

Dr. Youn siger, at der er en anden under-eye filler mulighed for hollows, der også fungerer godt: dit eget fedt. Dette indebærer at tage dit eget fedt fra et område, hvor du har overskydende, som dine ydre lår og injicerer det i dit under-øjeområde. "Fedtplantning er mindre forudsigelig, men det fedt, der bliver i stand, kan holde sig i mange år. Jeg finder personligt, at mine fedtholdende patienter normalt ser lidt underkorrigerede, når alt er sagt og gjort."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære