loader
bg-category
Er jordnøddesmør, hvad laver du i stykker?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jordnøddesmør er så lækker, det gør mig næsten uforskammet. For ikke at nævne, jordnødder og jordnøddesmør er også gode kilder til hjerte-sunde enumættede fedtstoffer. Men til min overraskelse har de bedste ernæringseksperter og hudplejeeksperter sagt, at de rent faktisk er ansvarlige for at få mange mennesker til at bryde ud. Så hvordan kommer det?

Så godt som de smager, er olierne i jordnødder meget hårde for kroppen at bryde ned, hvilket kan lægge belastning på din lever og gøre det meget svært at slippe af med naturligt. "Leveren er en måde at frigive toksiner på, og hvis leveren bliver overbelastet, sænkes den, og dens evne til at eliminere affald er forhindret", siger holistisk berømthed næringslæge Nilli Grutman. "Når toksinerne ikke kan komme ud gennem leveren, de bliver skubbet ud gennem huden, hvilket fører til acne. "

Celebrity estetiker Nerida Joy er enig. "Olien i jordnødder kan virkelig være et stort problem for acne," siger hun. "Det bryder ikke godt ned i visse folks kroppe, selv om det er et godt protein. Macadamia nødder kan også være en skyldige for at forårsage hudproblemer. Nogle olier er gode til huden, ligesom dem fra avocadoer, men andre som jordnødder olie er ikke en af ​​grundene til, at den har tendens til at være comedogen, hvilket betyder, at den har større molekyler, der kan tilstoppe porer. Tænk på det på denne måde: Du kan ikke se jordnøddeolie i skønhedsprodukter som du ser avocadoolie og andre ."

Hvis du tror, ​​at jordnødder eller jordnøddesmør kan være årsagen til at du bryder ud, skal du prøve at skære dem ud af din kost i alle former for en måned. Lad din hud roen ned, og genindfør dem langsomt for at se, om acne genudvikler. Hvis du bemærker forbindelsen, skal du prøve at skifte til en anden mulighed som mandel eller cashewnødder, som også har en bedre fedtsyreprofil (valnødder er også gode).

For at bekæmpe eksisterende udbrud skal du se på disse fødevarer, som Grutman siger, kan hjælpe med at klare trængsel: smørsalat (takket være det høje klorofylindhold) og mælkebøttegrønt (en god leverrensende mad). "Når din lever er afbalanceret og fungerer som den skal, vil din hud blive mere sund og klar," tilføjer hun. "Da jeg skiftede min kost, rydde min hud virkelig op - det ændrede mit liv."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer