loader
bg-category
En Celebrity-inspireret Serum, der er som Grøn Juice til din Hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Celebrity facialist Joanna Vargas ved meget om hud. Hun er ansigtet bag nogle meget berømte ansigter (Naomi Watts, Emma Stone, Michelle Williams og Rachel Weisz, til at begynde med), har en eponym hudpleje og virkelig elsker virkelig grøn juice. Så meget, at hun fandt en måde at skabe et serum inspireret af dem.

Hendes Daily Serum ($ 85) er et af de produkter, der hævder at "arbejde for alle" (et meget højt mål, at alle med følsom hud har tendens til at smide et stinkt øje på), men det er hendes bedst sælgende produkt og hendes hemmelige våben for kedeligt hud. Og det lover antiinflammationsfordele og vil ikke forårsage irritation. Solgt.

Som Vargas fortalte mig, har det meget at gøre (vitaminerne A, C, E og F findes i grønne grøntsager, hyaluronsyre og hendes personlige favorit ingrediens galactoarabinan, der stammer fra lerkræet, som hun siger forårsager mere celleomsætning end en glykol). Der er også klorofyl- og havregrytsaft-en anden ode til hendes grønne juice kærlighed, som begge hjælper med lymfesystemet og hudens oxygenering.

"Det var formuleret til at tage fat på breakouts og hydration problemer uden tilstopning af porer og uden hårde kemikalier," siger hun. "Hvis du har acne hud eller problemer med breakouts, vil du anvende dine produkter nedad på dit ansigt, fordi dette tilskynder til lymfatisk dræning. Hvis din hud er kedelig, livløs og dehydreret, skal du anvende produkter opad for at stimulere omsætning. "

Du kan også lide: 3 Nye potentielle anti-aging produkter til følsom hud

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg har ansøgningsprocessen ned til en videnskab, men jeg kan virkelig lide den måde, det gør min hud til at føle, og endnu mere, hvordan min makeup går videre over det. Det er ikke et af de klæbrige, alt for hydrerende produkter, men det er meget liquidy (det er nok bedre beskrevet som en gel), og du behøver kun en dråbe til at dække hele dit ansigt. Det får huden til at føles glattere ved kontakt, og efter nogle dage ser du virkelig en forskel i udstråling, og din hud ser på en eller anden måde "friskere ud", næsten som om den bliver resurfaced lidt, minus nogen rødhed. Det lugter også fantastisk (slags som lakris-citrus, hvis det er en duft) og har den mindste grønlige farvetone, som overbeviser mig om, at det virkelig pakker i alt det grøntsag godhed.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære