loader
bg-category
Denne model er skræmmende oplevelse viser, hvad der sker, når Makeup-kunstnere ikke renser deres børster

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Bare når du troede, du gjorde et bedre arbejde, renser dine makeup børster oftere end normalt, den skræmmende sandhed bag, hvad der kan (og ofte) sker, hvis en makeup børste ikke er ordentlig rengjort (eller hvis den er delt med en anden) minder dig om hvor afgørende dette skridt virkelig er. Australsk model Anthea Page sendte en Instagram fotodeling, at hun fangede en staph infektion i hendes øje på Sydney Fashion Weekend af makeup kunstnere, der brugte uvaskede og genbrugte børster backstage. Og mens Page er ærlig om, at hovedparten af ​​en models liv er fyldt med glamourøse frynsegoder, forklarer hun også, at dette er et alvorligt problem, hun ofte ser, og at vi ikke bør tage det let.

Et brev til makeup kunstnere og dem, der får deres sminke gjort ... Jeg vil ikke sidde her, foregiver at jeg ikke kan lide modellering eller ikke er fantastisk fordi det virkelig er, og jeg har næsten altid sjov på job. Modeller har det godt det meste af tiden, især i Australien, men der er sundhedsmæssige / hygiejniske risici involveret for modeller, og alle bruger testere eller får deres sminke gjort folk kan overse. Jeg har lige været på et modeshow job i de sidste 4 dage og desværre, selvom jeg havde observeret uhygiejniske praksis og konfronteret de kvalificerede kunstnere (som jeg ikke vil nævne), endte jeg stadig med at tage hjem en ubehagelig øjeninfektion fra modehelgen. Jeg føler, at mine sikkerhedsproblemer blev afskediget som om det var en del af mit arbejde at klare disse usunde forhold. Min besked er ikke beregnet til at kritisere de kvinder, som jeg stolede på med øjen- og hudhelsen, men at øge bevidstheden om vigtigheden af ​​hygiejnepraksis blandt kunstnere. Hvis du får din sminke gjort eller bruger nogen testere, skal du kontrollere, at alt er blevet renset til din standard, selvom der er nogen, der snyder dine bekymringer. Dette er ikke min første gang at få en lidelse fra en beskidt makeup børste, og jeg tror desværre i min arbejdslinie, at det vil være det sidste, men vær opmærksom på dette, hvis du nogensinde kommer tæt på et makeup kit, så du kan holde dig sikker og sund og rask. 💖 Ps - Det er blevet diagnosticeret som en personaleinfektion af lægen, og jeg er nu på medicin 💖💖 #unretouched #nofilter #fuckingsick

Et billede indsendt af 🐜🇦🇺 (@anthea_page) på

"Hvis du får din sminke gjort eller bruger nogen testere, skal du kontrollere, at alt er blevet rengjort til din standard, selvom der er nogen der snyder for dine bekymringer." Den model, der nu er på medicin for at behandle hendes øje skriver, advarer om, at denne type af infektion fra en makeup faux pas er langt mere almindeligt, end vi måske tror. "Dette er ikke min første gang at få en lidelse fra en beskidt makeup børste, og jeg tror desværre i min arbejdslinje, at det vil være det sidste, men vær opmærksom på dette, hvis du nogensinde kommer tæt på et sminkesæt, så du kan hold dig sikker og sund. "

Det er ikke hver dag vi står over for en overskrift om en model liv, vi kan relatere til, men det er desværre en lektion, vi alle kan lære af. Er du ikke sikker på, hvordan du rengør dine pensler korrekt? Læs her.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer