loader
bg-category
8 nye masker til din DIY hudpleje nat

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hver eneste gang imellem har din hud brug for et ekstra boost, som exfoliating og fugtgivende alene ikke kan gøre for dig. Det er her en ansigtsmaske kan komme ind for at genoprette og gøre vidundere til din besværlige hud. Hvis du ikke ser en dag i spaet i din iboende fremtid, kan du stadig give dig selv den samme forkælelsesbehandling med de nyeste og mest effektive masker til en DIY hudpleje nat i hjemmet.

Straks bekæmp rødmenEarth Tu Face Honey + Coconut Mask ($ 52), der er fremstillet af antioxidantrig honning og hydratiserende kokosnødolie, indeholder også rosenblad og lavendel for at hjælpe tone rødhed og berolige irritation.

Et billede indsendt af Earth Tu Face (@earthtuface) på

Hold din sommer glødDu kan stadig holde den sommer glød godt ind i vinter med James Reed Overnight Tan Sleep Mask Tan for Face ($ 38). Denne super hurtigtørrende formel virker på alle hudtoner og er infunderet med hyaluronsyre, agurk, aloe vera og rød algea ekstrakter, så det giver dine hudnærende fordele, mens du efterlader dig en solskinnet glød. Det bedste ved det er, at du ikke behøver at skylle det af og det vil ikke plette dine ark.

Et billede indsendt af James Read Tan ™ (@jamesreadtan) på

Afgifte din hudFig & Moss Purify Tang og Trækul Deep Detoxifying Mask ($ 25) bruger lokale ingredienser og blandes manuelt i Californien. Denne bentonit lermaske består af aktivt kul og malet tang, som hjælper med at afgifte din hud ved at trække toksiner og tungmetaller ud. Tilføj kun vand for at omdanne pulveret til en rensende og helende maske en gang om ugen til en rensende oplevelse.

Et billede indsendt af fig + moss (@figandmoss) på

En potion til at hydrere og lysne Farmacy Honey Potion Renovating Antioxidant Hydration Mask ($ 56) opvarmes og omdannes til en letvægtscreme, som du glatter den på dit ansigt. Fyldt med propolis (en helbredende antiseptisk stof i biavl), aminosyrerig kongelig gelé, glycerin og echinacea greenenvy honning (brandets nøgle ingrediens), ser denne bløde gelémaske godt nok til at spise, men du behøver ikke at indtage det. Kun en behandling fører til en glattere, lysere og mere hydreret hud.

Et billede indsendt af Farmacy (@farmacybeauty) på

En beroligende oplevelseDe sundhedsmæssige fordele ved matcha kan også anvendes på din hud. Grøn tepulveret er kendt for at være pakket med antioxidanter og høje mængder chlorofyl, der giver beskyttelse mod solen og andre urenheder. Origins RitualiTea Matcha Madness Revitalizing Powered Face Mask ($ 36) udnytter disse samme stærke næringsstoffer til at levere en nærende oplevelse. Bare et lille vand gør dette lyse grønne pulver til en cremet, beroligende, hudglatende maske.

Et billede indsendt af Origins UK (@originsuk) on

En magnetisk attraktion for at trække ud urenhederDr. Brandt Skincare MAGNETIGHT Age-Defier ($ 75) er designet til at arbejde på alle hudtyper. Den er en jerninfuseret ansigtsmaske, der bruger magnetisk teknologi til at løfte væk snavs, snavs og urenheder, der fører til tilstoppede porer og kedelig, træt udseende hud . Det magnetiske værktøj, der følger med masken, svæver over hudens overflade for at fjerne masken for at afsløre en glattere tekstur og lysere hud. Når nyheden af ​​det magnetiske aspekt af masken slides af, vil du blive efterladt af en strålende, sund udseende glød.

Et billede indsendt af dr. Brandt Hudpleje (@drbrandt) på

For en øjeblikkelig glødFormuleret med et proprietært vitaminfrugtkompleks indeholder Fresh Vitamin Nectar Vibrancy-Boosting Face Mask ($ 62) revitaliserende mineraler, citron og appelsinfrugtekstrakter og en blanding af vitaminerne C, E og B5. Den genoplivende citrus aroma vækker dine sanser, mens de kraftige ingredienser virker på din hud for at afsløre en levende, genanvendt hud.

Et billede indsendt af Fresh (@freshbeauty) på

En Supercharged Pure Clay MaskUd over det overkommelige prispunkt og det faktum, at det virkelig virker, er det bedste ved denne maske, at du kan få det på apoteket. L'Oréal Paris Pure Clay Mask Rense og Mattify ($ 10) er perfekt til fedtet hud og bruger kraften i eukalyptus og tre potente lerarter for at fjerne skinnethed og overskydende olie. Hver lerbestanddel hjælper med at afgifte og rense din hud: Ghassoul ler præciserer, montmorillonit fjerner ufuldkommenheder, og kaolin absorberer overskydende talg og urenheder, der kan tilstoppe dine porer. Denne 10 minutters maske leverer et kraftigt slag til at afsløre forfrisket, strammere hud uden at tørre det ud.

Et billede indsendt af L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) den

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer