loader
bg-category
Kanye West siger, at plastikkirurgi er ansvarlig for sin opioidafhængighed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Opioidkrisen i USA har været sprøjtet på magasinbeklædninger, forsiden af ​​aviser og medicinske tidsskrifter i år, men lad det være for Kanye West at henlede opmærksomheden på emnet med et interview end - muligvis - resten af ​​dem afsætningsmuligheder kombineret. Rapperen afslørede i denne uge i et interview med TMZ, at han blev afhængig af opioider efter at have gennemgået fedtsugning.

"To dage før jeg var på hospitalet var jeg på opioider," sagde han. "Jeg var afhængig af opioider. Jeg havde plastikkirurgi, fordi jeg forsøgte at se godt ud for jer. Jeg fik fettsugning, fordi jeg ikke ønskede at kalde mig fedt som om du kaldte Rob [Kardashian] ved brylluppet og fik ham til at flyve hjem før mig, og Kim blev gift. "

West sagde, at han gik fra at tage to piller før fedtfugter til syv piller efter operationen og beskylder lægerne for at give ham så mange.

Han fortsatte: "Grunden til, at jeg tabte disse tweets, og alting er fordi jeg drog f-k out broen, og jeg er ikke drog ud ... disse piller, som de vil have mig til at tage tre af en dag, jeg tager en en uge måske to gange om ugen. Du har skræmt mig selv af min vision, så jeg tog nogle piller, så jeg ville ikke gå på hospitalet og bevise alle rigtige. Vi er drugged ud. Vi følger andre folks meninger. Vi styres af medierne og i dag ændrer det hele. "

Vestens oplysning kan virke pludselige og beskyldende, men det kaster lys over den kritiske opioidepidemi i dette land, og han er ikke den eneste, der skylder plastikkirurgi for den nyfundne stofmisbrug.

Ifølge et særligt emnepapir i oktober 2017 udgave af Plastisk og rekonstruktiv kirurgi, det officielle journals for det amerikanske samfund for plastikkirurger (ASPS), de opioide lægemidler, der foreskrives til smertebehandling efter plastikkirurgiske procedurer, kan bidrage til den igangværende opioidepidemi i USA.

I artiklen, skrevet af læger fra University of British Columbia, Vancouver og University of Toronto, sættes fokus på den nuværende opioidkrise og dens omfang i vores land. "Opioidafhængighedsepidemien er vanskelig at overdrive," siger forfatter Daniel Demsey, MD. "USA indeholder 4,6 procent af verdens samlede befolkning, men bruger to tredjedele af verdens opioidforsyning. Opioidbrugsforstyrrelser er defineret som kronisk brug af receptpligtig opioidmedicin på en anden måde end ordineret, eller når ikke foreskrevet og kan overlappe med en brugsforstyrrelse af ulovlige opioider (såsom heroin) såvel som andre stoffer. I 2015 var receptpligtig opioid overdosis årsagen til 28.647 dødsfald i USA. "

Dr. Demsey, en plastikkirurgi bosiddende ved University of British Columbia, siger, at han blev interesseret i emnet afhængighed efter at have set det påvirker nogle mennesker meget tæt på ham. "Dette viste sig at være et chok med hensyn til hvor uvidende jeg havde været af problemet, og hvor lidt det blev forstået af mine kolleger. Da jeg gennemgik flere af litteraturen om stofmisbrug, blev det tydeligere for mig, at der var en rolle som kirurger spiller som forskere af potentielt vanedannende medicin til at hjælpe med postoperativ smerte. Med den interesse sammensatte jeg et forfatterskab for papiret, der omfattede læger fra forskellige specialiteter vedrørende problemet - en højtstående plastikkirurg og afhængighedsmedicin specialist og anæstetiker, der fokuserer på kronisk smerte og langvarig opioid brug efter operation. "

Papiret beskriver de forskellige roller opioider spiller i plastikkirurgi: Patienter udsættes for potentielt vanedannende medicin til at skære ned på postkirurgiske smerter samt bidrage til gadeforsyningen af ​​opioide lægemidler ved at give ubrugte piller ud til andre mennesker. "Patienter med tidligere kronisk opioidbrug er mere tilbøjelige til stadig at tage disse lægemidler et år efter operationen," forklarer Dr. Demsey.

Efter at have talt med flere plastikkirurger om emnet for dette papir, såvel som Dr. Demsey selv, er det klart, at det æstetiske samfund ikke i øjeblikket nyder godt af korrekt uddannelse på brugen af ​​opioider og effektive alternativer. "Det er ekstremt vigtigt for læger at blive informeret om problemet, og bevidstheden vokser på tværs af flere specialiteter", siger Dr. Demsey. "Fra toppen offentliggjorde den amerikanske kirurggeneral en omfattende rapport kaldet Facing Addiction i Amerika sidste år, som identificerede afhængighed som et af de største sundhedsmæssige problemer i USA. På et mere lokalt plan var der et foredrag om emnet på det canadiske samfund af plastikkirurger, der mødtes i det forløbne forår. Så bevidstheden vokser til omfanget og omfanget af opioidafhængighedskrisen på tværs af medicinske specialiteter. Hvad der er mindre klart er, hvad vi skal gøre ved det - der er dyrebar lidt god forskning i afhængighedsbehandling. "

New York facial plastikkirurg Jennifer Levine, MD, er enig og siger, at staten New York har udsendt adskillige rådgivning om krisen, men der har ikke været nogen specifikke retningslinjer eller træning om dette emne. "Jeg tror, ​​at smertebehandling er kritisk for patientens trivsel," forklarer Dr. Levine. "Jeg sørger for at screene patienter for mulig opioidmisbrug ved at kontrollere deres nuværende medicin og spørge, om de har taget nogen form for opioider i fortiden.Jeg forsøger at klare mine egne patients smerter, der starter i operationsstuen, hvor jeg normalt bruger en kombination af kortere og længerevirkende lokalbedøvelse, så patienten ikke vågner op i smerte. Ansigts plastikkirurgi generelt er forbundet med mindre smerte end krops- eller maveprocedurer. Jeg tror også på at bruge det mindst potente opioid til at kontrollere smerter. En anden vigtig ting at overveje om dette emne er e-prescribing. Med patienter, der er i stand til at få receptpligtige lægemidler over internettet, skal lægerne også krydshenvise databasen for at sikre, at patienter ikke modtager opioider fra flere udbydere. "

Irvine, CA, plastikkirurg Andrew Smith, MD, genkender også opioidepidemien i USA og mener, at artiklen giver flere vigtige punkter. "Dette er en vigtig overvejelse, da mange af vores patienter kræver narkotiske smertestillende midler efter valgfri eller rekonstruktiv plastikkirurgi. Det er pålagt, at vi er opmærksomme på dette problem og på en fornuftig måde ordinerer opioider til vores patienter. Jeg er enig i, at kombinationsbehandlinger ved hjælp af ikke-narkotika at behandle smerte er en vigtig strategi at overveje. Et eksempel, jeg har fundet gavnligt, er brugen af ​​et langtidsvirkende lokalbedøvelsesmiddel (Exparel) til abdominoplastikpatienter, hvilket i høj grad har reduceret brugen af ​​narkotiske smertestillende midler i min praksis. skal være opmærksom på dette problem i vores samfund og være tankevækkende i vores tilgang til behandling af vores patients postoperative smerte. "

Du kan også lide: Vores redaktører afslører, hvilke skønhedsbehandlinger der virkelig er hurtige, og hvilke som ikke gør detUdover den uddannelse og uddannelse, der er nødvendig for kirurger, er det også kritisk, at patienterne også er opmærksomme på denne krise. Hvis du planlægger at gennemgå plastisk eller rekonstruktiv kirurgi, og din læge har gjort dig opmærksom på det potentielle behov for narkotiske smertestillende midler, skal du ikke være bange for at stille spørgsmål for at bekræfte, hvordan du undgår misbrug og misbrug af disse kraftfulde stoffer. Derfor kan du være sikker på, at du ikke bliver en anden statistik i et papir som dette.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære