loader
bg-category
Den 20-minutters hemmelighed til mere ungdommelig hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når det kommer til ansigtsbehandlinger, synes "ingen smerte, ingen gevinst" at være reglen snarere end undtagelsen. Uanset om det er hårde lys eller dybe ekstraktioner, får resultater (lysere, klarere og mere strålende hud) altid at kræve en vis grad af ubehag.

Så når en behandling kommer sammen, er det sjældent nok til at være lige dele blid og Effektiv, vi tager varsel - og efter at have prøvet det, er vi troende. Derfor tildelte vi HydraFacial MD som "The Best Facial to Transform Your Skin" i år i NewBeauty Beauty Choice Awards i kategorien "Instant Results". Vores redaktører og ekspertpanel bemærkede, at "i løbet af få minutter fjerner denne hudopfriskende behandling død hud og infuser din hud med hydrerende ingredienser til et sundt, smukkere og smukt look generelt."

Da en af ​​vores redaktører tog ansigtet til et testdrev, rapporterede hun tilbage: "Øjeblikkelige resultater - minus rødhed. Skin ser superhydreret og gløder. Plus det er en afslappende behandling - det er perfekt til lige før en begivenhed, eller hvis du er en celeb på det røde tæppe. "

Hvad der sætter HydraFacial MD fra hinanden er en unik teknologi kaldet Vortex-Fusion, som erstatter den hårde manuelle peeling og ekstraktioner, der er almindelige i andre ansigtsbehandlinger. Behandlingen bruges til at rense, exfoliere, ekstrakt urenheder og oversvømmelseshud med behandlingsserver. Vortex-Fusion ligner microdermabrasion, men i stedet for at stole på en slibende diamantspids for at fjerne død hud, leverer den forskellige proprietære serum, der hjælper med at løsrive døde celler og overskydende talg, mens en sugende handling fjerner dem fra huden. Resultatet? En dyb rensning og peeling uden klemning, træk eller smerte. Behandlingen afsluttes med en liberal anvendelse af serum, der er rigt på antioxidanter, peptider og hyaluronsyre, der er designet til at opretholde resultater og giver huden den umiddelbare sunde glød.

HydraFacial MD er egnet til at målrette en række almindelige hudproblemer, herunder udseendet af fine linjer og rynker, hudtekstur, hyperpigmentering, solskader, overbelastet hud, forstørrede porer og både olieagtig og dehydreret hud. Det er godt elsket af skønhed redaktører, berømtheder og forbrugere ens. For at se ansigtet i aktion og høre mere om rigtige resultater, tjek videoen nedenfor. Klik her for at finde en leverandør i nærheden af ​​dig.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer