loader
bg-category
Forbered dig: Trenden om "Purple-Bread" er ved at overtage

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Flyt over Wonder Bread, der er en ny "wow" -faktor i byen, og det er lovende at hjælpe brød med at genoplive sit ofte negative billede.

Coined lilla brød, opfindelsen er brainchild af professor Zhou Weibiao, en mad videnskabsmand ved National University of Singapore. Weibiao's idé: Tilsæt anthocyanin, et helt naturligt pigment, der findes i blommer, ægplanter og sort ris, til standardbrød, der hjælper kroppen med at fordøje det en kikke 20 procent langsommere i forhold til traditionelt hvidt brød.

Du kan også lide: Sandheden om at spise kulhydrater

Selv om det ikke helt giver vægttab egenskaber, er den magiske ingrediens også pakket med antioxidanter og sænker dets glykæmiske indeks, hvilket gør det til en lovende mulighed for diabetikere. Plus, fordi det har et lavere fordøjeligt stivelsesindhold, i teorien vil du sandsynligvis spise mindre af det. "Du spiser den samme mængde stivelse og hvedemel, så næringsværdien er den samme," sagde Zhou. "Nøgleideen her sænker energifrisen, så du bruger disse kalorier over en længere periode."

Men ikke alle er troende. "Nogle gange vil et revolutionerende ernæringskoncept komme sammen, der virkelig hjælper os med at blive sundere. Desværre er lilla brød ikke en af ​​de ting," siger kendte nutritionist Cynthia Pasquella. "Faktisk er det latterligt. Der er mange steder, du kan få antioxidanter og anthocyaninfyldt brød, der stadig er fuld af gluten, er ikke en af ​​dem. Det er ligegyldigt hvor langsomt brødet fordøjes, de skadelige virkninger af gluten og tomme kalorier er der stadig. Med dette produkt er det glykæmiske indeks det mindste af dine bekymringer. "

"Dette er indbegrebet af moderne fødevare teknologi," tilføjer berømthed næringslæge Paula Simpson. "Det er fantastisk, at anthocyaniner tilsættes til brødet for antioxidantværdien, men ikke sikker på, at de ville være i stabil form (således ikke tilgængelig for kroppen). Det faktum, at det sænker det glykæmiske indeks for hvidt brød er interessant, men hvorfor ville det ikke t du bare spiser fuldkorn og høster næringsværdien af ​​mad i sin naturlige tilstand? Det er helt sikkert interessant, men ikke sikker på, at jeg ville spise det. Jeg vil hellere spise sunde fødevarer og supplere med højkvalitets antioxidantantocyanin. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære