loader
bg-category
Penelope Ann Miller afslører de største skønhedsfejl kvinder i Hollywood Make

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du har set hende på storskærmen, Broadway og TV, og nu er den 52-årige skuespillerinde Penelope Ann Miller klar til det, hun kalder et projekt, hun er "rigtig rigtig stolt af", den meget buzzed-about (og kontroversielle) Fødslen af ​​en nation, i teatre 7. oktober.

I filmen spiller Miller Elizabeth Turner, matriarken af ​​en familie af slaveejer, som hun siger, "er ikke din typiske slaveejer." Hvad hun mest kunne lide om scriptet: "Det er ikke bare en historie om dine stereotype roller vi er vant til at se - det er ægte mennesker, der lever i et undertrykt miljø, men de har alle også menneskelige kvaliteter. Selvom min karakter ejer slaver, hvilket naturligvis er en forfærdelig ting, forsøger hun at gøre nogle gode ting. Det er ikke alt ondt. "

Det er den næsten umulige forventning, Miller mener, skræmmer mange ældre skuespillerinder. "Vi er nødt til at holde op med dette ungdommelige udseende. Så bliver nogle kvinder fanget i det, og de begynder at lave operation, og så begynder de ikke at ligne sig selv, og så kan det også skade din karriere. Der er en fare i det. Det kan blive en afhængighed - når du starter, kan du ikke stoppe. Det er en skræmmende vej at gå ned. "

"Der er så meget granskning. Det er virkelig udfordrende. Det er svært at ikke blive usikker. Jeg er i denne kategori. Jeg er en ældre skuespillerinde. Jeg er en skuespillerinde i en vis alder. Jeg mister dele til meget yngre skuespillerinder, og jeg plejede at være den skuespillerinde, at ældre kvinder tabte dele til! Jeg tror det er karma. Det er virkelig vanskeligt. "

Men Miller siger også, at hun ser på det som, "du kan ikke være evigheden for evigt" og kredser tvs nuværende landskab med flere roller til ældre kvinder end nogensinde før. "Det er stadig svært at finde filmroller med stærke kvinder roller med skuespillerinder min alder. Men så ser du nogen som Helen Mirren, Meryl Streep, Judi Dench. Der er skuespillerinder derude, der får godt arbejde og som er utrolige, men der er ikke så mange roller derude for kvinder i en vis alder. "

På hendes bedste skønhedshemmelighedSom de fleste kvinder mener Miller, at nøglen til ældning grasiøst ikke gør for meget, der vejer væk fra din naturlige skønhed. "Forhåbentlig kan du bevare dit udseende. For mig prøver jeg bare at være så sund som muligt, jeg forsøger at spise godt og motionere, jeg forsøger ikke at blive for stresset, og jeg forsøger at få mig til ro, selvom jeg har to unge piger. Det er mere af et sundt perspektiv. Jeg tror, ​​at hemmeligheden er at ikke også blive forfanget i at ligne en 20- eller 30-årig, når du ikke er. "

Og hendes ultimative look-yngre løsning er ret simpel: "Sleep er så afgørende. Vi har denne forestilling i vores samfund, at vi ikke har brug for megen søvn, som om det er en dårlig ting. Det er bare godt for alle i det hele taget, men absolut godt for et skønhedsregime. Sleeping kan helt sikkert få dig til at se yngre ud! Jeg kan fortælle forskellen, når jeg sover - jeg har lyst til en helt anden person. Jeg er mindre stresset, og jeg kan se det i mit ansigt. "

På filmens kontroversMens der er meget forventning omkring Fødslen af ​​en nation, der er også blevet skandale (direktør og stjerne Nate Parker blev anklaget og frikendt for voldtægt i college), men Miller understreger, at hun håber filmen taler for sig selv. "Ordet, der holder ud af alles mund, er, hvor kraftig filmen er; Jeg tror, ​​at historien overskrider kontroversen. Historien resonerer med så mange mennesker og vandhaner i en nerve af så mange mennesker. Det er en vigtig historie, der skal fortælles. Det er ikke en persons film-400 mennesker lavede denne film. "

"Jeg gør hvad jeg gør for at få indflydelse og fortælle historier, vi alle forhåbentlig kan bevæge os af. Det er mit håb, at folk vil se filmen og indse, at vi alle sætter vores blod, sved og tårer ind i dette. Det er virkelig et lidenskabsprojekt. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære