loader
bg-category
7 Wedding Makeup fejl

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Din bryllupsdag skal være en af ​​de mest specielle dage i dit liv og en, du vil huske for evigt. Så selvfølgelig vil du se smukke og alt for at være perfekt, men nogle gange går det ikke altid som planlagt. Nogle almindelige fejl bruder uskyldigt gøre er om makeup. Her hvad de er og hvordan du kan undgå dem og se dit bedste både i kødet og i billederne:

1. Ændre din rutine

En af de største fejl brud gøre før et bryllup er at ændre deres makeup eller hudpleje rutine. Prøv ikke nye produkter, gå til ansigtsbehandlinger eller få en brunbrun en uge før brylluppet, eller du risikerer at have en allergisk reaktion eller en irritation. Og rødt, kløe eller fladskind er det sidste du vil have på din bryllupsdag. Hvis du planlægger at bruge et andet mærke af makeup på din bryllupsdag, prøv produkterne uger på forhånd, så hvis du får en dårlig reaktion, vil det blive helet i tide til din store dag.

2. iført for meget makeup

Mange brude ønsker et stort bryllup, men med makeup mindre er mere. Lad ikke nogen overbevise dig om at bære et meget tungt dækningsgrundlag (medmindre du har brug for det selvfølgelig) som dem der bruges til teatret eller anvende for meget af dit sædvanlige fundament eller i stedet for en fejlfri hud, du har et meget kaket og unaturligt udseende. Og det samme gælder for resten af ​​sminken, overdriver ikke med farver eller produkter, men hold kigget simpelt. Du vil ikke ligne en klovn eller se ud som om du går på clubbing på din bryllupsdag.

3. Efter udviklingen

Det er ligegyldigt, om der er guld øjenskygger eller mørke læber, du bør aldrig blive fristet til at følge tendenserne på din bryllupsdag. Husk at selvom dit bryllup vil vare i en dag, skal du se på billederne for resten af ​​dit liv. Så vælg et klassisk og tidløst udseende, der vil se godt ud og aldrig ude af stil i de kommende år.

4. iført makeup, der bare ikke er dig

Selv om du ønsker at se dit bedste ud på din bryllupsdag, bør du ikke bære sminke, der er helt anderledes end det, du plejer at bære og ikke er fortrolig med. Hvis du ikke bruger kosmetik i dit daglige liv, skal du holde makeup neutral og til en minimal. Hvis du i stedet kan lide fed og lyse farver, kan du vælge at bære en lyserød eller rød på dine læber. På den måde vil du ikke føle sig ubehagelig og stadig se dit bedste ud!

5. Ikke iført vandtæt og langvarig makeup

Nøglen til en makeup look, der vil vare hele dagen (eller det meste af det alligevel) er at prep, prime og bruge langvarige og vandtætte produkter. Fugt din hud godt, så sminke du vil anvende næste vil gå glattere uden at kage og bruge ansigt og øjenskygge primere for at sikre, at makeup vil vare hele dagen uden krølle eller falme. Husk også at sætte alt med pulver, hvilket vil gøre sminkebenken også længere. På dine vipper skal du bruge vandtæt mascara, så hvis du skulle kaste et par glædelig tårer på din bryllupsdag, vil du ikke ligne en panda.

6. Skinnende makeup

De fleste bruder vil normalt have en dyb og glødende teint, og selv om det ser ud til at være fantastisk i det virkelige liv, på billeder kan det se ud som et stort oliet og fedtet rod! Så vælg kosmetik med en mat finish, og brug kun et strejf af highlighter på dine øjne og kinder. På den måde vil shimmer ikke se over toppen i billederne også.

7. Ikke bringe kosmetik til at røre op

Selvom du brugte vandtætte og langvarige produkter, er der altid chancen for, at nogle af din makeup kan falme, især hvis du har meget olieagtig hud eller vejret er meget varmt og fugtigt. Så sørg for at du bringer de produkter, du brugte med dig, såvel som olieplettere, så du kan retouchere din makeup, hvis du har brug for det.

Har du flere tips til at dele?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer