loader
bg-category
Produktanmeldelse: I Provenzali Shampoo All'Erba Cappuccina

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Shampoo All'Erba Cipollina Mærke: Jeg Provenzali Størrelse: 250ml Pris: €3,59

Fra emballagen: En shampoo til alle, der har brug for et effektivt middel mod skæl.

Hvad jeg kunne lide: - renser håret godt - efterlader håret blødt - reducerer skæl fra første ansøgning - dejlig duft - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Let at hælde ud mere end nødvendigt - Ikke tilgængelig uden for Italien

En af de (mange) ulemper ved at have olieagtigt hår er, at jeg ofte skal beskæftige mig med skæl. * sukker * Men i det seneste har jeg fundet en meget loyal og betroet allieret imod denne pinlige og irriterende tilstand: Jeg Provenzali Shampoo All'Erba Cappuccina (Shampoo med Nasturtium). Formuleret til at bekæmpe skæl, det indeholder Piroctone Olamine, et anti-svampe og antibakterielt middel, der har vist sig at fungere godt i koncentrationer så lave som 1%.

Og en gang sat på prøve, skuffede det ikke. Fra den allerførste brug reducerer den flak og kløe og i løbet af et par uger var min skæl helt og endelig væk! Yay! Selvfølgelig fortsætter jeg med at bruge denne shampoo håber det forhindrer det i at komme tilbage (og hidtil har det ikke) og fordi jeg virkelig elsker, hvordan det renser mit hår.

Shampoo er lys orange i farve og har en meget likviditet og løbende konsistens, hvilket gør det nemt at hælde for meget produkt ud, så pas på, når du bruger det, eller du skal genkøbe det oftere end ellers nødvendigt. Det producerer også meget skum, men er ret blid på håret: det renser det godt og fjerner alle spor af snavs, urenheder og skæl, mens håret bliver blødt, glat og lugtende dejligt.

Jeg bemærkede også, at siden jeg begyndte at bruge denne shampoo, behøver jeg ikke at vaske mit hår så ofte som jeg plejede. Fedtet hår bliver snavset så hurtigt, så jeg altid skulle vaske det hver anden dag eller bare bruge et tørt shampoo, der ville absorbere olien og få det til at se anstændigt ud. Men nu takket være denne shampoo forbliver mit hår rent i to dage efter vask, hvilket er en rekord for mig.

Tilgængelig på: http://www.iprovenzali.it/ og italienske apoteker og supermarkeder

Resumé Jeg Provenzali Shampoo All'Erba Cappuccina er en effektiv antidandruff shampoo. Det renser håret godt og lader det blødt og lugte vidunderligt og reducerer skæl lige fra den første applikation. Derudover holder det håret rent længere, så jeg behøver ikke at vaske det så ofte som jeg plejede. Konsistensen er meget løbende, men det er nemt at hælde mere produkt, end du har brug for.

Bedømmelse: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer