loader
bg-category
Jeg forsøgte At-Home Microneedling og det ændrede fuldstændigt min hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Uanset om processen foregår på kontoret eller i dit badeværelse, er det sikkert at alle og alle har hørt om mikronedling - en mikroinjury-metode, der består af rullende små nåle i din hud for at stimulere ny kollagenproduktion via helingsprocessen - og det er helt sikkert rejste et par øjenbryn. Efter at have læst, hvad der syntes som den hundrede anmeldelse af behandlingen, der syngede sine ros, besluttede jeg, at jeg skulle prøve. Modvilje mod hvilken enhed der skal prøves (disse ting ser ud til at skræmme online), kom en pressemeddelelse over mit skrivebord til GloPRO-værktøjet ($ 199), en højteknologisk microneedling-enhed, der indeholder LED-lys og en vibrerende funktion, som mærket forklarer, hjælper med at fremme mere kollagen og forbedre resultaterne. Det lød godt, og med Victoria Beckham og Tom Cruise brugte det, troede jeg, jeg ikke kunne gå galt. To dage senere var værktøjet (det kommer med et serum og en flaske til din antibakterielle spray, som du skal bruge før og efter hver behandling) i hånden, og jeg var klar til at gå.

Som du kan forestille dig, før jeg fik tingene i gang, gjorde jeg min retfærdige andel af forskningen. Instruktionerne om hjemme-mikronedling varierer-jeg har læst instruktioner, der siger at bruge dit værktøj hver anden dag, nogle der siger vente tre dage imellem og andre, der siger at gøre det hver uge. Nysgeret at se, hvordan resultaterne ville variere, jeg forsøgte et par forskellige metoder. Jeg fandt også, at den bedste tilgang til hjemmemiljøet er at dele dit ansigt i fire områder (venstre kind, højre kind, pande og hage) og tackle dem separat. Inden for hvert område skal du anvende rullen lodret to gange (arbejde rullen fra venstre mod højre og derefter tilbage til hvor du startede), vandret to gange og diagonalt to gange. Mens dette lyder overdrevet, bliver du vant til det, og det er den bedste måde at sikre, at hele overfladearealet bliver dækket og behandlet. Sådan er min erfaring:

Dag 1: Spændt (og ivrig) for at komme i gang, anvendte jeg bare Mineral Skinlongevity Vital Power Fusion ($ 48) serum til min hud, før du brugte mikrorullen, ventede indtil den følte absorberet nok og begyndte processen. Efter at have rullet (min første gang tog lidt mindre end tre minutter i alt) brugte jeg et andet lag af serum og allerede bemærket en stor forskel på, hvor hurtigt mit hudabsorberede produkt. Efter påføring af det første lag forrulle var min hud meget våd, og serumet sad på min hud. Anden gang omkring (denne gang post-roll) absorberede min hud straks produktet og efterlod det nok, så jeg spekulerede på, om jeg skulle anvende mere. Processen gjorde ikke netop ondt (det føltes som små små klemmer her og der), selvom jeg var lidt følsom og ubehagelig i områderne med tyndere hud som læberne og omkring øjnene.

Dag 2: Selvom jeg ikke vågnede med en ny, chokerende, ens hudton, var min hud super blød og at anvende mit fundament var så meget lettere. Kom om natten, jeg vidste, at jeg ikke skulle bruge mikrorullen to nætter i træk, men jeg ville se, hvad der ville ske i hvert fald (alt i skønhedens navn, ikke?). Efter at jeg startede bemærkede jeg, at min hud var lettere irriteret halvvejs igennem, så jeg besluttede at stoppe og vente en hel dag, før jeg brugte værktøjet på min hud igen.

Dag 3: Min hud var stadig glat om morgenen; Jeg gav min hud en pause fra rullen ved sengetid.

Dag 4: Jeg vågnede op med at bruge rullen den nat (underligt, jeg ved) og se hvilke andre resultater det ville levere. Efter arbejde fjernede jeg al min makeup og kom til det - både lag af serum og alle. Jeg bemærkede, at min hud ikke var så følsom over for nåle, og da jeg vidste præcis, hvad jeg skulle gøre, blev processen udført på mindre end to minutter. Jeg besluttede at nix det andet serum og anvende en tyk nat fugtighedscreme i stedet for at se, hvor godt min hud ville absorbere det (jeg er normalt tøvende med at bruge tykke cremer fordi min fede hud er uenig med det, men jeg vidste, at det ville fungere denne gang ) og det gik som en drøm.

Dag 5: Jeg vågnede op for mit livs blødeste hud og - meget til min overraskelse - mørket under mine øjne var faldet betydeligt natten over! Igen gik mit fundament også lettere (og jeg har brugt mindre produkt som følge heraf). Jeg mødte min mor til middag den aften, og før jeg selv satte mig, fortalte hun mig, hvor stor min hud så og spurgte mig om der var en ny fløde, hun skulle vide om. Tal om et kompliment!

Dag 6: På dette tidspunkt var jeg ærligt taget den bløde morgen hud for givet og næppe bemærket (hvad en god følelse, når baby-blød hud er din nye norm). Den aften brugte jeg rullen igen, men besluttede at skifte min aktuelle rutine igen bagefter. Mens jeg normalt tænker et let serum er det bedste efterrullet for at sikre hurtig absorption efter processen, besluttede jeg at se, om min hud ville se betydeligt anderledes ud over natten, hvis jeg påførte en let retinolformel og havde det trænge endnu dybere ind i huden for optimal resultater (sandsynligvis noget en ekspert ville skjule mig for, men igen gjorde jeg det så du behøvede ikke). Jeg besluttede at anvende Kate Somerville's DermalQuench Liquid Lift ($ 98), som sprøjter ud som et skum og derefter omdannes til en lys væske. Det stak helt sikkert min hud først, men så faldt.

Dag 7: Jeg hoppede ud af sengen for at se i spejlet for at se om retinol-eksperimentet havde fungeret. Jeg fandt mit ansigt for at være mere lysende end natten før og endda blødere end det havde været resten af ​​ugen - alvorligt, jeg kunne ikke stoppe med at røre mit ansigt hele morgenen før jeg påbegyndte min makeup.Min hudtone var mere jævn end ugen før, mine breakouts var ikke-eksisterende, og mine øjenkreds var på vej ud af døren om syv korte dage. Hvis du ikke allerede gætte, er det sikkert at sige, at jeg er officielt tilsluttet.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære