loader
bg-category
Tag ud for dit ansigt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Selvom vi indrømmer, at det kan være sjovt at kanalisere din indre Martha Stewart en gang imellem og piske en hjemme-maske, maske eller skrubbe, har de fleste af os ikke tid (eller lad os være ærlige , tilbøjeligheden) til at trække sammen en hjemmelavet skønhedsbehandling - og derefter rense det hele efterpå.

Spar dig tid og kræfter ved at teste disse masker, skrubber og øjenbehandlinger, der bruger de samme naturlige og effektive DIY ingredienser-uden rod og ståhej. Selvfølgelig skal spa-behandlinger i hjemmet være afslappende!

1Papaya

Den tropiske frugt er en naturlig exfoliant. Papaya indeholder enzymer, som opløser døde hudceller og fremmer celle omdrejning, forhindrer plugget porerne og kedelig hud. Prøv June Jacobs Spa-samlingen Papaya Purifying Enzyme Masque, som indeholder-du gættede det-papaya-enzym til glat hud, det anti-inflammatoriske bragfrøolie-ekstrakt, fugtgivende aloe vera og nærende mandelolieekstrakt. Masken er også sikker for følsomme hudtyper.

2Cucumber

Mens du sparker tilbage i en kappe med et stykke agurk placeret over hvert øje, er det kendetegnende spa billede, kan du stadig bruge agurkens køling og beroligende fordele uden at dække dig selv i grøntsager. Gå den lette, men stadig naturlige rute med Yes To Cucumbers Soothing Eye Gel, som dræber blødhed, lette mørke cirkler og strammer og køler din hud.

3Yogurt

Mælkens glæde er en skønhedsmaske hæftning. Yoghurt indeholder mælkesyre, en alfa hydroxy syre, der hjælper med at blødgøre tør, hård hud naturligt. I stedet for at knuse med en perfekt god karton yoghurt, prøv DairyFace Green Tea Magic, som er lavet af probiotisk yoghurt - du opbevarer den i dit køleskab, ikke i din medicinskab! Masken indeholder også skindrørende oliven-, mandel-, abrikos- og avocadoolier samt antioxidantrig grøn te, som hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler og beroliger hudirritation.

4Honey

Den klæbrige behandler har mange fordele ud over at sødte din morgen kop te. Honning er hydraterende, indeholder antioksidanter i alderen og har antibakterielle egenskaber (forskning viser, at de søde ting hjælper med sårheling). Men at bruge det i en hjemme-hudpleje opskrift kan gøre et rigtigt rod. Få fordelene og spare dig selv lidt tid med Body Body's Honey and Oat 3-in-1 Scrub Mask, som indeholder fugtgivende honning og glycerin, exfolierende havregrynkorn og kaolin ler for at trække urenheder ud af huden.

5 Olivenolie

Olivenolie oversvømmer din hud med hydrering og er fyldt med anti-aging antioxidanter, inklusive vitamin E. Men hellere end slathering dig selv i salat dressing, prøv Candy's Organics Rescue Me! Scrub, som er baseret på Candy's bedstemors egen hjemmeskurreopskrift og bruger alle naturlige, 100 procent økologiske ingredienser-olivenolie, citrusplanteekstrakter, rå økologisk honning, mandler og havsalt. Og du får en god karma med det: En del af provenuet fra hver solgte krukke er doneret for at hjælpe dyrehuse og rense vores hav.

Læs mere

Men glem ikke dine læber - de har brug for nogle lovin 'også. Olivenolie hjælper også med at forbyde en udtrukket pout. Oliven Olie Olie Olie Lip Balm indeholder super fugtgivende økologisk ekstra jomfru olivenolie samt græskar frø olie. Balsammen er også sikker for mennesker med nødmolekyler.

6Pumpkin

Denne velsmagende høst favorit er ikke kun for at lave tærter. Når det bruges til hudplejebehandlinger, hjælper græskarens enzym med at opløse døde hudceller uden at bruge hårde skrubber, der gør mere skade end godt. Resultatet? Din hud er super-blød og glat. Prøv Renée Rouleau Pumpkin Smoothing Peel, som indeholder exfolierende græskar, papaya og ananas enzymer og majsmelkorn til baby-glat hud, såvel som antioxidant-rige grønteekstrakt og beta-karoten (vitamin A). Endnu bedre, det er blid nok til at bruge på følsom hud.

7Sugar

De søde ting slæber forsigtigt af døde hudceller og efterlader dig med silkeagtig hud fra hoved til tå. Sukker scrubs er et godt alternativ til de mere slibende salt scrubs (du ønskede at holde dit øverste lag af huden intakt, ikke?). Prøv Lather Pink Grapefrugt og Ginger Sugar Body Scrub, som har exfolierende sukker, superhydrerende shea smør, antioxidant-rige grøn teekstrakt, arnica ekstrakt (en anti-inflammatorisk) og organisk aloe vera.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer