loader
bg-category
Beauty Etiquette: Sådan håndteres en dårlig frisyre

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Snip, snip! Nogle gange ændrer et hårklipp dit liv til det bedre, men andre gange kan det sende dig spiral til en grædende jag. Da en dårlig hårklipp er alles mest frygtede skønhedspatrik, spurgte vi Master Stylist og medstifter af Warren-Tricomi Salons og berømthed frisør Marc Anthony, grundlæggeren af ​​Marc Anthony True Professional, for den bedste måde at klare en kniplet skåret med værdighed og nåde (dvs. ikke kaste en voksen tantrum på salonen).

1. Vær klar over hvorfor du ikke er glad

Hvis du har lyst til, at dit skære ikke går som planlagt, mindede Marc Anthony os om at være klar og tale op. "Forklare Nemlig hvad dine præferencer er På denne måde kan stylisten lave nogle mindre revisioner eller forstå visionen bedre, så den kan indarbejdes i et fremtidigt udseende, "forklarede Anthony.

2. omhyggeligt Brokke sig

Det kan være svært ikke straks at løbe op til lederen, når han er utilfreds med en hak, men Anthony mener, at det er vigtigt at gå med forsigtighed. "Start med frisør, lad dem vide, hvordan du føler, og en sand professionel vil tilbyde en slags plan for at forbedre situationen og faktisk ringe til lederen," sagde han. "Hvis ikke, så skal lederen få besked."

3. Tip derfor

Da man får en frisør er en sådan personlig service, kan tippeproceduren være en akavet oplevelse, hvis du er utilfreds med din friske snit. Vi siger det er helt op til dig og din oplevelse i salonen. Hvis shampooet var fantastisk, vis lidt værdsættelse og tip den person, der skrubbet dine låse. Edward Tricomi bekræftede dog, at hvis du er alvorligt utilfreds med din frisørs arbejde, er du ikke forpligtet til at tippe dem i slutningen af ​​din tjeneste.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer