loader
bg-category
Ny samling: Essence You Rock! Sommer 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sommer er sæsonen af ​​udendørs festivaler: høj musik, vildt hår og bare feste og have en god tid! Essence har skabt en ny kollektion, der er tilgængelig i butikker i maj og juni, fuld af must-haves til festival sæsonen. Produkterne i denne samling har alle langvarige teksturer, og der er også et par hjælpere til at opdatere dit udseende og sørge for, at din makeup forbliver lagt hele dagen. Så er du klar til at rocke?

EYESHADOW PALETTE (€4,49) Denne søde, rejsevennlige palette indeholder seks øjenskygger i både farverige og naturlige nuancer, et lille spejl, en tosidet applikator og mini kajal. Fås i 01 rock chick palette.

EYESHADOW BASE (€2,99) Dette er emnet, jeg er mest interesseret i at prøve! Endelig har Essence også udgivet en øjenskygge base, som lover at intensivere din øjenskygge og holde den på plads i timevis. Fås i 01 rock chick base.

LIPSTAIN (€2,49) Tilgængelig i 01, lad mig rose og 02 din pink er i brand, de lover intenst farve, der ikke springer i timevis.

REFRESHING SPRAY (€2,49) En forfriskende og lækkert duftende afkøling med et tryk på en knap er praktisk, når du har danset og svedt. Fås i 01 rock chick's opfriskning.

NAIL POLISHES (€1,99) Disse søde, små polerer er tilgængelige i 01 afskåret beige, 02 kærlighed, fred og lilla, 03 konger af minter, 04 lad mig være i pink og 05 hastighed lyseblå.

POCKET BRUSH (€1,99) En praktisk lommeformet børste til at pudse dit hår i form, når du er færdig med at danse og feste. Fås i 01 rock chick pensel.

Hvad synes du om denne samling?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer