loader
bg-category
Produktanmeldelse: Omnia Botanica Body Cream Med Mint Og Briar Rose

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Body Cream Med Mint Og Briar Rose Mærke: Omnia Botanica Størrelse: 150ml Pris: €8,90

Fra Omnia Botanica's hjemmeside: Rig fløde, der er blød og fløjlsagtig at røre ved. Det producerer en intens fugtgivende og revitaliserende handling. Giver huden en ægte energi boost, så den er utrolig blød.

Hvad jeg kunne lide: - fugtgivende, efterlader huden blød og glat - absorberer hurtigt - langlasting - emballagen - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Tekstur er meget løbende - det er nemt at hælde meget mere produkt ud end nødvendigt - duften (det stinker!)

Omnia Botanica er et mærke, der først for nylig viste sig i mit lokale apotek og selvfølgelig måtte jeg prøve noget. Fordi jeg havde brug for en ny kremfløde, besluttede jeg til sidst for deres Body Cream med Mint og Briar Rose, som skal revitalisere og fugtige huden. Nå, det gav mig ikke rigtig min hud en energi boost (men så kan cremer virkelig gøre det ?!), men jeg har ingen klager over dens fugtighedsgivende egenskaber.

Jeg applikerer cremen om morgenen efter jeg bruser, og den synker hurtigt ind i huden, så den er blød, glat og hydreret i næsten hele dagen (den skal genanvendes om aftenen, men jeg er ofte for doven til at gøre det lol). I betragtning af, hvor tørt huden er på min krop, er det dog ikke noget middelmådigt. Hvis din hud ikke er så tør som min, vil den hydrerende virkning sandsynligvis vare meget længere.

Men jeg har to problemer med denne creme. Først og fremmest konsistensen. Det er meget, meget løbende, og hver gang jeg klemmer røret, kommer for meget produkt ud og nogle bliver spildt. På grund af dette finder jeg det også meget rodet at bruge. Dernæst duften. Det har en meget særpræg og stærk duft. Det er svært at beskrive. Jeg kan lugte en minty og en blanding af urte noter, som jeg er sikker på, at alle lugter dejligt separat men sammen fungerer de bare ikke. Det stinker bare.

Jeg tror, ​​jeg kunne have lagt op med den løbende konsistens i betragtning af, hvordan fugtighedscreme cremen er, men duften er for meget for mig. Hvis en creme får mig til at stinke, vil jeg ikke bruge den. Jeg forsøger at afslutte dette rør, da jeg hader spild, men jeg vil bestemt ikke genkøbe. Det er sådan en skam, når et firma ødelægger et godt produkt med en dårlig duft. Naturligvis er duft subjektive, så det kan faktisk lugte dejligt på en anden, men for mig fungerede det bare ikke.

Tilgængelig på: Italienske apoteker

Resumé Omnia Botanica Body Cream Med Mint Og Briar Rose er en fugtighedscreme, som holder huden blød, hydreret og glat for næsten hele dagen. Konsistensen er løbende og så er det let at hælde mere produkt end nødvendigt, men det absorberes i det mindste hurtigt. Duften stinker dog.

Bedømmelse: 3/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære