loader
bg-category
Den enkleste fletningsvejledning du nogensinde vil se ved hjælp af brød

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Dårligt ved fletning? Du er ikke alene. Med så mange intense fletningsvariabler derude, kan man ikke undgå at spyere, at DIY fletningstutorial kan være mere end frustrerende. Men du behøver virkelig ikke at være en professionel frisør til at beherske mere end det grundlæggende trestrengsmønster.

Heldigvis for de af os tilsyneladende nedsat for at skabe disse snoede skønheder, skabte vores venner over på The Bread Kitchen en hurtig demo til udformning af komplicerede (og ikke så komplicerede) fletninger. Begyndende med tre tråde lærer The Bread Kitchen en standard fletningsteknik. Efterhånden som videoen skrider frem, anvendes den samme teknik til at skabe mere komplekse fletninger ved hjælp af flere tråde. Videoen har 3, 4, 5, 6, 10 og endda en 12-tråds fletning.

Den 10-minutters vejledning bruger tykt brøddej for at demonstrere principperne bag fletningen rent. For eksempel, når du opretter en simpel tre-streng flette, bruger de den klassiske højre streng over midten, venstre tråd over midten, teknik. For en mere kompliceret fletning, såsom en 9-streng væv, beskrives teknikken som først at bringe den ydre streng over to tilstødende tråde og derefter bringe den under de næste to tråde. Dette gøres på begge sider for at fuldføre udseendet.

Disse ekstra stivelsesholdige fletningsmetoder gælder ikke kun hår - du kan væve garn, læder eller næsten alt andet med denne nemme vejledning! Som en ekstra bonus har værten af ​​videoen den mest beroligende stemme, du vil nogensinde høre. Det får mig til at nippe med et glas vin, mens jeg lytter til Mozart og fletter hår hele natten lang ...

Relaterede artikler:

Denne eneste far gik til kosmetologiskolen for at lære at gøre hans datters hår

Beskidte Fishtail Braid Tutorial

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære