loader
bg-category
Neutrogena: The Flawless, The Ugly, And The Just Nice

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Neutrogena er et af mine fave drugstore mærker.

Men jeg havde ikke adgang til det i Italien. Nå, det er ikke helt sandt. Dens berømte håndcreme er tilgængelig der, men det er det. Så jeg har virkelig sjovt at udforske dette mærke nu, jeg er i London. Men ikke alle produkter er værd at teste. Hvert mærke har jo en rimelig andel af duds.

Så hvad er værd at samle op og hvad er bedst tilbage på hylden? Læs videre for at finde ud af det bedste og værste produkt, Neutrogena har at tilbyde:

Den fejlfri

Beach Defense Solcreme Lotion Broad Spectrum SPF30 ($ 9,49) Dette er en god solcreme, der giver tilstrækkelig beskyttelse mod både UVA og UVB stråler. Det er også meget let, så det vil hurtigt synke ind i huden (hvis bare alle solcreme gjorde det!). Det skyldes, at solcreme agenter det bruger er alle syntetiske, så det er ikke det bedste valg til følsom hud. Men de af jer med olieagtig hud vil elske det. Bare lad ikke namnet narre dig. Dette er ikke kun for stranden. Solcreme er noget, du skal bruge hver dag. Tilgængelig hos Walgreens.

Hurtigabsorberende Hånd Cream Norwegian Formula Complete Comfort ($ 5,99) Denne creme har opnået kultstatus af en grund: det virker. Den indeholder glycerin for at tiltrække fugt fra miljøet ind i huden, og silikoner og petrolatum for at låse dem ind. Nej, det er ikke dårligt for huden. De hjælper med at holde det hydreret og forhindre tørhed og flakiness, selv om vinteren. Plus, håndcreme er ikke fedtet, hvilket er så vigtigt. Ingen af ​​os ønsker at forlade fedtede fingeraftryk på alt, hvad vi rører! Tilgængelig hos Ulta.

Frisk Skummende Cleanser ($ 10,00) Dette er en af ​​mine fave rensemidler til olieagtig hud. Det er billigt. Det fjerner alle urenheder, herunder makeup, hurtigt og ubesværet. Det irriterer ikke huden. Dybest set gør det alt, hvad den skal gøre. Tilgængelig hos Amazon.

Sund hud anti-rynke creme, nat ($ 15,49) Dette er en af ​​de mest overkommelige retinol fugtighedscreme du kan finde. Og du vil finde et godt retinolprodukt, fordi det kan øge kollagenproduktionen og accellerere cellulær omsætning, to ting, der reducerer rynker. Det indeholder også en generøs mængde grøn te, en antioxidant med beroligende, anti-aging og photoprotective egenskaber. Hvis du er på et budget, er det retinol behandling at få. Tilgængelig hos Amazon.

Ultra Gentle Hydrating Cleanser, Creamy Formula ($ 8,99) Jeg elsker mig en god cremet rensemiddel, og denne er meget blid på huden. Så blid selv de af jer, der har følsom hud, kan bruge. Selvfølgelig betyder det også, at det ikke vil fjerne vandtæt makeup. Men det tager alt andet væk, så det er godt nok, ikke? Tilgængelig hos Amazon.

The Just Nice

Naturlig Multi-Vitamin Nourishing Moisturizer ($ 13.99) Dette er en god fugtighedscreme til normal og tør hud. Den indeholder Plukenetia volubis, en planteolie fra Peru, der er rig på antioxidanter, såsom vitamin E. Hvis den ikke får en højere bedømmelse, er det kun fordi jeg ville have elsket at se flere antioxidanter. Tilgængelig hos Amazon.

Pore ​​Refining Daily Cleanser ($ 7,49) Denne rengøringsmiddel indeholder exfoliants salicylsyre og glykolsyre, så det skal være godt at slippe af med døde hudceller og andet crap, der træner og strækker porerne, ikke? Problemet er, at disse syrer skal forblive på huden til arbejde. Hvis du lægger dem i en rengøringsmiddel, vil de bare ende op i drænet, når du skylder dit ansigt! Bortset fra det gør renseren et godt stykke arbejde for at fjerne snavs fra ansigtet uden at irritere det, og det er alt det, som rengøringsmidler skal gøre, virkelig. Tilgængelig hos Amazon.

SkinClearing Complexion Perfection Salicylsyreacnebehandling ($ 9,99) Dette er en tonet fugtighedscreme med salicylsyre, så det skal hjælpe med overskydende olie og acne. Men det gør det ikke. Mængden af ​​salicylsyre er for lav, og produktets pH er for høj til at fungere som en exfoliant. Men hej, den rene dækning og den matte finish kan gøre porerne ser mindre ud, så det er ikke alt for dårlig, er det? Tilgængelig hos Ulta.

Den grimme

Clear Pore Cleanser / Mask ($ 6,99) Benzoylperoxid dræber bakterierne, der forårsager acne (P. acnes). Kaolin og bentonit ler absorbere overskydende olie. Men de kan alle tørre. Tilsæt mentol, som er kendt for irriterende, og du har en stærk cocktail, der er mere tilbøjelige til at skade end hjælp, din hud. Av!

Pore ​​Refining Toner ($ 7,49) Alkohol, heksehasel, eukalyptus, pebermynte ... denne toner indeholder kun en flok ingredienser, men halvdelen af ​​dem er irriterende! Alkohol er særligt dårlig, fordi det tørrer ud huden, og du ved, hvad huden gør, når den bliver for tør? Producerer for meget olie. Nej tak!

Rapid Clear Acne Eliminating Spot Gel ($ 7,99) Dette er et andet produkt, der indeholder salicylsyre, en exfoliant, der kan komme ind i porerne, frigøre dem af alle de gunk, der forårsager breakouts. Desværre er gelens ph for høj til salicylsyre for at kunne exfoliere huden som den skal. Det er ikke engang den værste del. Gelen indeholder også alkohol, heksehassel (som ofte er destilleret i alkohol), og kanel, som også er kendt for irriterende stoffer. Hvad er det med Neutrogena og dets irriterende vane at gruppere så mange irritanter sammen ?!

Hvad synes du om Neutrogena? Og har du også prøvet nogen af ​​disse produkter?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer