loader
bg-category
De 5 typer af kropsfedt (og hvordan man behandler dem)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er ikke nemt at holde en slank fysik. Kæmper fedt kan være en hverdag kamp, ​​men nogle kropsdele er faktisk mere modtagelige for fedt end andre. Vores krop alle distribuerer og opbevarer fedt anderledes på grund af faktorer som kropstyper, gener, alder og kost. Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor du opbevarer fedt på et bestemt sted? Det kan være mere end bare for mange cookies.

Tilbage fedtForårsaget af: gener og fattige tøjKlumper og ruller, der akkumuleres på overkroppen og omkring bh-linjen, kan være besværlige og svære at forkæle. Nogle gange har fedtet en genetisk komponent. Hvis du ikke bærer en passende monteret bh, kan det også være årsag til ujævnt tilbagefedt. Når rygbåndet er for stramt eller uegnet, kan det skabe en bulge, da stoffet er ved at grave ind i huden.

Butt FatForårsaget af: Gener og kropsformMens dine gener delvis skyldes fedt, der akkumuleres i rumpen, er din kropsform også ansvarlig. Pæreformede kroppe har tendens til at bære ekstra vægt i deres stumper. På den anden side, hvis din rump er for lille til at bære ekstra fedt, kan det synes at være større end det virkelig er.

Mave fedtForårsaget af: Tomme kalorier og fedtFedt i maven er resultatet af tomme kalorier og fedt fra mad, især sukker og raffinerede kulhydrater. Nogle mavefedt lever dybt inde i maven, der findes som dermal fedt; andet fedt lever tættere på overfladen. "Hvis du kan klemme maven og der er fedt, så er fedtet overfladisk, hvilket kan behandles kirurgisk", siger Fort Lauderdale, FL, plastikkirurg Zoran Potparic, MD. "På den anden side, hvis din mave ser ud til at være fremspringende og næsten opsvulmet, og du ikke kan klemme fedtet, så er fedtet dybt inde i underlivet, og at tabe er den eneste levedygtige mulighed," tilføjer han. Den bedste måde at bekæmpe overskydende fedt i maven er med kardiovaskulær træning.

Lårfedt (sadeltasker)Forårsaget af: Køn og aldringsprocessenFælles som saddlebags, fedt, der akkumuleres på lår og hofteområde er nogle af de sværeste at målrette. Genetik og køn er to komponenter, der bestemmer, hvordan vores kroppe reagerer på fedt. Og det gælder især fedt i lårene, især de indre lår. Med alderen bliver færre kalorier brændt. Plus, fedt, der ligger i lårene, er tykkere i naturen, hvilket giver plads til en mindre defineret figur. Behandling af sadeltaskerne med fedtsugning kan faktisk gøre din butt se bedre ud, da det skaber et mere proportionerligt udseende.

Arm FatForårsaget af: VægtøgningFedt accrues i armene på grund af for meget vægtøgning generelt. Armene er ofte en af ​​de sidste dele til at gå i vægt, fordi de indeholder få fedtceller - fedt bliver opbevaret der, når der ikke er andre steder for at gå. Når fedtet er lagt i armene, bliver de sarte og bløde.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære