loader
bg-category
Yoga til dit ansigt vil ikke bekæmpe rynker

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det virker intuitivt - når du træner ud, er musklerne tonet og huden er strammet. Men er det sandt for hver muskel i kroppen? Nå, Ansigts Yoga-entusiaster synes at tænke på det. De er overbeviste om, at en yoga træning for de ansigtsstimulerende ansigtsmuskler med ansigt "udgør" eller udtryk - kan faktisk stramme huden og bekæmpe tegn på aldring.

Desværre kan det ikke fungere helt som du tror det burde. "På et eller andet niveau giver ideen mening. Vi træner og ser på vores kostvaner for at sikre, at vi har en god muskel tone i vores krop til et ungdommeligt udseende, så hvorfor ville det ikke være tilfældet for vores ansigt?" siger Boston ansigts plastikkirurg Jeffrey Spiegel, MD.

Men ansigt "træning" virker ikke for at glatte rynker og stramme ansigtet. Faktisk kan de gøre rynker værre. "Rynker er problemet, og rynker skyldes tre grundlæggende ting: Solen (som bryder ned elasticitet), naturlig aldring (volumen tab) og ansigtsmuskelaktivitet," siger Dr. Spiegel. Det er alle de ansigtsudtryk du laver dag ind og dag ud, der danner rynker over tid.

"Muskler er knyttet til huden, og som følge af bevægelse af huden frem og tilbage skaber de rynker. Det betyder at bevægelse af muskler i overskud bidrager til det uønskede udseende af rynker frem for at lindre det," tilføjer han.

Det er faktisk ved selektivt svækkelse eller afslappende musklerne i ansigtet, der hjælper med at lindre rynker. Injicerbare neurotoksiner, som Botox, Dysport og Xeomin, er blevet stadig mere populære, fordi de er "rensede proteiner, der slapper af musklerne i ekspressionsmusklerne, der forårsager rynker", siger Houston dermatolog Jennifer Segal, MD.

Så selvom det kan lyde sjovt at give dit ansigt en øvelse hver gang imellem, er det kun med en god hudpleje rutine og / eller injicerbare stoffer, som du virkelig kan afværge tegn på aldring.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer