loader
bg-category
Hvad er der galt med Gisele Bundchen og Tom Bradys kost?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Alle er summende over de seneste private-kokken-aktier-alle-hemmeligheder fra magtparet Tom Brady og Gisele Bundchen's strenge kost. Intet hvidt sukker! Et ton af grøntsager! Forbuddet mod komplekse carbs!

Ifølge deres private kok er 80 procent af hvad de spiser grøntsager. "Jeg køber de friskeste grøntsager, hvis det ikke er økologisk, bruger jeg det ikke, og hele korn: brun ris, quinoa, hirse, bønner. De øvrige 20 procent er magert kød: Græsfodret økologisk bøf, and hver med tiden og kylling. Som for fisk koger jeg for det meste vildlaks. "

"Tom og Gisele kost ser faktisk godt ud," siger kendte nutritionist Cynthia Pasquella. "Jeg føler ikke, at den er stiv eller begrænsende på nogen måde. Faktisk kan deres en enkle beslutning om at skære hvidt mel og sukker forårsage en enorm forandring i den samlede vægt og sundhed. Mælk, som de sletter sig af, er også den første fødevarefølsomhed, jeg har set hos kunder og kan resultere i oppustethed, vægtforøgelse, acne og øget inflammation. "

Men en virkelig specifik detalje, der har nogle mennesker, klipper deres hoved: Tom og Gisele spiser ikke natteliv (tomater, peberfrugter, svampe, ægplanter), fordi de ifølge deres kok ikke er antiinflammatoriske, og han hævder at tomater, især faktisk forårsage betændelse.

"Det er her, jeg kalder deres kost i tvivl, eller i det mindste deres koks tankegang bag det. Hvis du har en autoimmun sygdom eller en følsomhed over for natterhader, bør du helt sikkert undgå dem. Men langt de fleste mennesker vil have absolut nul problemer, der tolererer dem, "siger Pasquella.

"Faktisk en undersøgelse i Journal of Nutrition i 2011 viste gul og lilla kartofler faktisk lavere blodmarkører for betændelse hos raske mænd. Desuden er svampe faktisk stærke inflammationskæmper! De har en stor mangfoldighed af bioaktive forbindelser, der bekæmper betændelse, samtidig med at de giver en bred vifte af andre terapeutiske virkninger. At sige at de ikke er antiinflammatoriske er simpelthen ikke sandt. "

Og Tampa, FL, diætist Alexandra Vermillion tilføjer, at nightshades har en hel masse andre fordele, herunder den altid efterspurgte duo af vitaminer og antioxidanter. "Du kan faktisk gøre mere skade end godt ved at undgå nightshade grøntsager. Ingen videnskabeligt bevis understøtter teorien om, at de øger inflammation," siger hun. "Faktisk indeholder nightshade planter mange antioxidanter, såsom C-vitamin og lycopen, der faktisk kæmpe betændelse."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære