loader
bg-category
"Taco Cleanse" er en rigtig ting - men virker det?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I hvad der utvivlsomt er en af ​​de første og skøreste lydende kostvaner til at lave sin debut i 2016, bliver Taco Cleanse faktureret som den "næste store ting" i verden af ​​sundhedsfødevarer.

Baseret på en bog, som går ved den meget lovende titel Taco Cleanse: Den Tortilla-baserede kost bevist at ændre dit liv- og udviklet af fire "taco scientists" (gruppen spiste kun tacos til morgenmad, frokost og aftensmad i en hel måned), den fulde veganske kokbog krøniker deres rejse om at leve en "taco-baseret livsstil" og tilbyder læsere quizzer, måltid planer og opskrifter for at følge i deres fodspor.

Så er det jo en vittighed - eller noget der virkelig kan hjælpe med at holde dit nytårs resolutions? "Det er ikke en vittighed, men det er bare en anden gimmick designet til at sælge bøger til folk, der ønsker at tabe sig, mens de ikke giver op med deres yndlingsfødevarer som tacos," siger kendte nutritionist Cynthia Pasquella. "Desværre udover det faktum, at ingredienserne kan være svært at finde (jackfruit eller achiote pulver, nogen?), Spiser du et begrænset udvalg af mad, hvilket betyder at du muligvis ikke får alle de næringsstoffer, du har brug for. Derudover fremmer bogen forarbejdede fødevarer som veganske fiskestænger, sojursyre og en kødstatning for pølse. "

Pasquella tilføjer også, at veganske kostvaner typisk ikke fungerer godt for alle mennesker, og nogle af opskrifterne fungerer muligvis ikke for alle. "Opskrifterne i bogen indeholder gluten, majs, jordnødder og soja, som er fire af de seks bedste madfølsomheder! Og seriøst, hvor meget vægt tror du, du vil miste, mens du spiser stegte plantainer og ølsladte svampe, som begge er omtalt i bogen? "

Selvfølgelig, som de fleste fads, vil det nok ikke afskrække folk fra at købe bogen og prøve kosten, som måske ikke helt er blottet for nogle fordele. "Alt sjov til side, kosten er højst sandsynligt meget høj i fiber, plantebaserede proteiner og grøntsager," siger kendte nutritionist Paula Simpson.

Uanset hvad selv Hollywood kommer om bord. Jennifer Aniston indrømmede endda at hun købte bogen og fortæller Yahoo! Mad at hun er "nitten" selv om hun havde nogle spørgsmål. "Er ikke majs tortilla, som det ikke godt for dig? Og hvad med osten? "

"Bundlinjen: Det er sjovt, om end uansvarligt, forudsætning," siger Pasquella. "Det er en rigtig rensning - men det bør ikke tages alvorligt, hvis du virkelig ønsker at blive frisk og slank ned til det nye år."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer