loader
bg-category
Produktanmeldelse: Forovert Skyggeforsikring

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Skyggeforsikring Mærke: Forovert Størrelse: 11g Pris: €14,00

Fra Too Faced's hjemmeside: Din fulde dækningsforsikring mod øjenskygge falmer, krøller og smelter. Vores silicone-baserede øjenskygge primer forvandler enhver øjenskygge til en perfekt blendbar, farvet gennemtrængt, intensiveret version af sig selv, og låser den så perfekt, indtil du tager den af.

Hvad jeg kunne lide: - forbedrer farveudbetalingen af ​​øjenskygger - Øjenskygge forblive lagt hele dagen uden krølle eller falme - Letvægts, let at anvende tekstur - tørrer øjeblikkeligt - Smuk og hygiejnisk emballage

Hvad jeg ikke kunne lide: - produktet har tendens til at adskille undertiden - prisen

Mine låg er lidt fede, så en øjenskygge primer er et must for mig, hvis jeg ikke vil have min makeup til at blive et grimt rod efter cirka 3 timers slid. Men hvilken primer, jeg bruger, syntes aldrig at gøre noget. Jeg forsøgte et par, og de arbejdede stort set lige for mig og sørgede for, at min øjenskygge ville blive sat og perfekt hele dagen. Men det ændrede for nogle måneder siden, da Too Faced Shadow Insurance trådte ind i mit liv. Det var kærlighed ved første øjekast (og swipe) og det er nu blevet min HG.

To-Faced Shadow Insurance gør alt, hvad en øjenskygge primer skal gøre og gør det godt. Jeg anbringer det om morgenen før mine øjenskygger og min makeup ophold lægge hele dagen, uden krølning eller fading, indtil det er tid til at gå i seng. Selvom jeg beslutter at træne og træne i gymnastiksalen, bliver min makeup slet ikke ødelagt.

TFSI forbedrer også farveudbetalingen af ​​øjenskygger lidt, men forvent ikke noget dramatisk. Hvis du vil have dine skygger til at være rigtig levende, så skal du min elskede Fyrinnae Pixie Epoxy eller en farvet eller hvid base i stedet for en nøgen som TFSI. Alligevel hjælper det, så det skuffede mig ikke. Også mig havde slet ingen problemer med blanding øjenskygger over denne base.

Ok, så det virker som enhver god primer fungerer. Hvad er så specielt med det? Hvad jeg virkelig synes om denne primer er den struktur: det er silkeagtig og cremet, endnu letvægt og tynd uden at være vandig og det tørrer øjeblikkeligt. Det føles bogstaveligt som om du slet ikke har anvendt noget (første gang jeg brugte det, var jeg bekymret for, at det ikke ville gøre mit øjenskygge forblive hele dagen på grund af det lol), men du har og det sikrer din makeup forbliver på, indtil du beslutte at tage det af.

Primeren er siliconebaseret, så hvis du har et problem med siliconer, er det ikke for dig. Jeg kan godt lide silikoner lol så det er ikke noget for mig. Det eneste problem jeg har med formel er det det kan adskille. Jeg læste anmeldelser, der sagde, at ingredienserne ikke holdt sammen længere, idet du frigiver en yucky væske, når du klemmer produktet ud af røret. Men det er aldrig sket med mig endnu. Hvis det gør det, vil jeg rapportere det.

Prisen er ikke billig, men du har kun brug for sådan et lille beløb, at det nemt vil vare dig i et år, så det er for mig værd at det er værd at hver øre. Jeg elsker også emballagen. Ikke alene er rør meget smuk, men det er også meget hygiejnisk. Produktet indeni vil ikke blive forurenet med bakterier, og når det er overstået, behøver du ikke at se røret åbent for at opdage, at der stadig er så meget inde for at holde dig i flere måneder (ja UDPP, jeg taler med du). Jeg er sikker på, at hvis du beslutter dig for at skære TFSI-røret, kan du stadig finde noget indeni, men ikke så meget og i det mindste risikerer du ikke at skære fingrene på at prøve det!

Tilgængelig på:

og Sephora.com

Resumé Jeg elsker Too Faced Shadow Insurance! Det er en nøgen skygge med en let, men cremet tekstur, der tørrer øjeblikkeligt, hvilket sikrer, at din makeup forbliver lagt hele dagen uden krølning, og det hjælper med at forbedre farveudbetalingen af ​​øjenskygger (men ikke dramatisk). Emballagen er smuk og hygiejnisk, men formlen kan adskilles, og det er ikke billigt.

Rating: 4.5 / 5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære